ΜΠΑΣΚΕΤ

Πιάνει δουλειά ο Ιβάνοβιτς

Πιάνει δουλειά ο Ιβάνοβιτς

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού. Αύριο, πάντως, ο Μαυροβούνιος κόουτς πιάνει δουλειά στην εθνική Βοσνίας/Ερζεγοβίνης.

Οι διεθνείς της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης θα συγκεντρωθούν αύριο στο Σαράγεβο, όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση της εθνικής ομάδας ενόψει των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2015 υπό τις οδηγίες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Πρόκειται, ουσιαστικά, για την πρώτη συγκέντρωση της εθνικής Βοσνίας/Ερζεγοβίνης έπειτα από σχεδόν εννιάμιση μήνες και το τελευταίο ματς στο Ευρωμπάσκετ 2013 κόντρα στη Λιθουανία.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί χωρίς τον Μίρζα Τελέτοβιτς των Μπρούκλιν Νετς. Όσον αφορά τον Νιχάντ Τζέντοβιτς, ο γκαρντ της Μπάγερν Μονάχου εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο χέρι ωστόσο ο Ιβάνοβιτς αισιοδοξεί ότι θα τον έχει στη διάθεσή του στα προκριματικά.

Η Βοσνία/Ερζεγοβίνη συμμετέχει στον 1ο Όμιλο των προκριματιικών του Ευρωμπάσκετ 2015 μαζί με τις Ισλανδία, Μεγάλη Βρετανία. Την πρόκριση για την τελική φάση της διοργάνωσης θα πάρουν οι επτά πρώτοι κάθε γκρουπ και οι έξι καλύτεροι δεύτεροι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ