STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ικανοποιημένος ο Ιβάνοβιτς για τους ''μικρούς''

Ικανοποιημένος ο Ιβάνοβιτς για τους ''μικρούς''

Μέσα σε κλίμα απόλυτης ταύτισης απόψεων και στόχων ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ικανοποιημένος ο Μαυροβούνιος τεχνικός για τις κινήσεις των ''πράσινων''.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς βρίσκεται στην Αθήνα για να ''τρέξει'' τον μετεγγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν. Ο Μαυροβούνιος κόουτς έχει βάλει στο τραπέζι τα πλάνα και η υλοποίησή τους θα αρχίσει με γοργούς ρυθμούς.

Σήμερα, πάντως, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όπου παρατηρήθηκε απόλυτη ταύτιση απόψεων και στόχων. Υπήρξε εκατέρωθεν ενημέρωση για τον σχεδιασμό της ομάδας της επόμενης χρονιάς ενώ οι δυο πλευρές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένες από το πνεύμα συνεργασίας.

Παράλληλα ο 56χρονος τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίησή του για τους ''μικρούς'' που έχουν αποκτηθεί. Η ενίσχυση του ''τριφυλλιού'' ξεκίνησε με την πρώτη μετεγγραφή της ομάδας, αυτή του Μιχάλη Λούντζη ενώ σήμερα οι ''πράσινοι'' ανακοίνωσαν την επίτευξη συμφωνίας με τον Γιώργο Παπαγιάννη .

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ