ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Ελληνίδες του εξωτερικού

Οι Ελληνίδες του εξωτερικού

Αποχαιρέτησε την Μπουρζ η Στέλλα Καλτσίδου με πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Βιλνέβ για το γαλλικό πρωτάθλημα, νίκη για την Αντάκια της Μάλτση, θετική και η Χατζηνικολάου

Η Στέλλα Καλτσίδου ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της με την φανέλα της Μπουρζ πραγματοποιώντας μία καλή εμφάνιση. Το συμβόλαιό της ολοκληρώθηκε κι έτσι χάνει και το Final-8 της Ευρωλίγκας γυναικών.

Οι συμπαίκτριές της την αποχαιρέτησαν στη νίκη επί της Βιλνέβ με 71-58 για την 23η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Γαλλία

Στο τελευταίο της παιχνίδι η Στέλλα Καλτσίδου με τη φανέλα της Μπουρζ τελείωσε το παιχνίδι με 12 πόντους σε 23 λεπτά αγώνα Είχε 4/5 τρίποντα, 3 ασίστ, 1 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα. Πλέον, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με την γαλλική ομάδα.

Ισπανία

Η Όλγα Χατζηνικολάου πάτησε παρκέ για 30 λεπτά στο παιχνίδι της Χιρόνα με τη Ρίβας για την 22η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Είχε 3 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα, όντας πολύ καλή, όμως η ομάδα της έχασε στις λεπτομέρειες με σκορ 63-59.

Τουρκία

Νίκη για την Αντάκια της Εβίνας Μάλτση στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος. Η Εβίνα Μάλτση τελείωσε το παιχνίδι με 18 πόντους σε 30 λεπτά αγώνα. Είχε 4/9 δίποντα, 2/6 τρίποντα και 4/4 βολές, μάζεψε 3 ριμπάουντ, έδωσε 6 ασίστ και είχε ράνκινγκ 15 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ