ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Πιανιτζιάνι συμφώνησε με την Χάποελ Ιερουσαλήμ

Ο Πιανιτζιάνι συμφώνησε με την Χάποελ Ιερουσαλήμ

Ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι επιστρέφει στους πάγκους σε συλλογικό επίπεδο, καθώς ήρθε σε διετή συμφωνία με την Χάποελ Ιερουσαλήμ. Την σεζόν 2012/2013 ήταν προπονητής της Φενέρμπαχτσε.

Ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι είναι ο νέος προπονητής της Χάποελ Ιερουσαλήμ. Ο 47χρονος Ιταλός κόουτς συμφώνησε για δύο χρόνια με την ομάδα από το Ισραήλ και επιστρέφει στους πάγκους σε συλλογικό επίπεδο για πρώτη φορά μετά την σεζόν 2012/2013, όταν και εργάστηκε στην Φενέρμπαχτσε.

Από το 2009 έως και το 2015 ήταν ο Ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας της Ιταλίας, με τον Ετόρε Μεσίνα να τον αντικαθιστά. Ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι είχε μία ιδιαίτερα πετυχημένη παρουσία στην Σιένα, όντας προπονητής της για μία εξαετία (2006-2012), κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα, οδηγώντας τον σύλλογο και στο Final Four του 2011.

Την σεζόν 2012/2013 πήρε με αρκετά χρήματα στην Φενέρμπαχτσε, έχοντας μία ομάδα με μεγάλο μπάτζετ, αλλά απέτυχε παταγωδώς στην Euroleague, με αποτέλεσμα να χωρίσουν οι δρόμοι τους μεσούσης της σεζόν. Από τότε αφοσιώθηκε αποκλειστικά στην εθνική ομάδα της χώρας του και πλέον επιστρέφει στους πάγκους σε συλλογικό επίπεδο, για χάρη της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ