ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Κάπρης στο Adidas EuroCamp

Ο Κάπρης στο Adidas EuroCamp

Ο Φώτης Κάπρης θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας μας στο φετινό Adidas EuroCamp που θα διεξαχθεί στο Τρεβίζο από 6 έως 8 Ιουνίου. "Παρών", ως σύμβουλος, ο Θοδωρής Παπαλουκάς (video).

Για ακόμη μία χρονιά, το Adidas EuroCamp του Τρεβίζο θα έχει ελληνική παρουσία, έστω κι αν φέτος θα υπάρξει μόνο ένας "δικός μας" που θα βρίσκεται στην Ιταλία από 6 έως 8 Ιουνίου. Ο Φώτης Κάπρης είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα στη γειτονική χώρα, στα πλαίσια της Next Generation Team, που αφορά παίκτες γεννημένους το 1999 και το 2000.

Θυμίζουμε πως πέρσι, στο ίδιο Camp είχε βρεθεί ο Μιχάλης Λούντζης, ο οποίος είχε ξεχωρίσει για τις αθλητικές του επιδόσεις, όντας ο κορυφαίος μεταξύ των 98άρηδων στις μετρήσεις που έγιναν. Αντίθετα, εν αντιθέσει με πέρσι (όπου είχαμε τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Ιωάννη Παπαπέτρου), η Ελλάδα δεν θα έχει εκπρόσωπο στο Camp των "μεγάλων".

Για να γυρίσουμε στα του Φώτη Κάπρη, πρόκειται για γκαρντ με ύψος 1μ92, που ανήκει στον Πανιώνιο. Είναι διεθνείς με τις "μικρές εθνικές" και φέτος το καλοκαίρι αναμένεται να είναι μεταξύ των παικτών που θα καλέσει στην προετοιμασία ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Τούφας, εν όψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων, που θα διεξαχθεί από 6 έως 16 Αυγούστου στο Κάουνας της Λιθουανίας.

Παρεμπιπτόντως, στο Τρεβίζο θα δώσουν το παρών μεγάλες προσωπικότητες του παγκόσμιου μπάσκετ, που θα συμβουλεύσουν και θα δώσουν κατευθύνσεις στους παίκτες που θα βρίσκονται εκεί. Μεταξύ αυτών θα είναι ο Θοδωρής Παπαλουκάς, αλλά και ο Ρίκι Ρούμπιο με τον Κάιλ Λόουρι.

Πάρτε μια μικρή γεύση από τον Φώτη Κάπρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ