ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκη... επετείου για τη Νεπτούνας

Νίκη... επετείου για τη Νεπτούνας

Ανήμερα των 50ων γενεθλίων της, η Νεπτούνας επικράτησε της Χίμκι 77-72. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού, στον όμιλο της Euroleague είχε για πρώτο σκόρερ τον Βασίλιους (19π., 7 ριμπ.). Δείτε το video του φινάλε.

Η Νεπτούνας (αντίπαλος του Ολυμπιακού) συνάντησε τη Χίμκι (ομάδα όπου αγωνίζεται ο MVP του τελευταίου Final Four της Euroleague, Ταϊρίς Ράις) και επικράτησε 77-72.

Οι Λιθουανοί (μεταξύ των newcomers στη φετινή Euroleague) προηγήθηκαν από την αρχή του αγώνα (26-18, 34-24 στο ημίχρονο), με τη Χίμκι να επιστρέφει και τον Γκάλντικας με τον Γκαϊλιους να βρίσκουν λύση από το τρίποντο (71-62). Ο Πόποβιτς με τον Κόπονεν ξεκίνησαν αυτό που έγινε 73-70 και... αφορούσε και αψιμαχία μεταξύ των παικτών, με τους διαιτητές να μοιράζουν τεχνικές ποινές και να δίνει ένα πλεονέκτημα στους γηπεδούχους.

Ο Βασίλιους τελείωσε με 19π. (7 ριμπ.), ο Τζούστας πρόσθεσε 12, ο Γκαϊλιους είχε 8 π.-12 ριμπ., ο Γκάλντικας 7, ο Ντίμσα 6, Μαζέικα 3, Μπουτκεβίτσιους 3, Γκιρντζιούνας 2, Σακούρ, Ζάβακας.

Για τη Χίμκι, ο Κόπονεν έφτασε τους 24π., ο Όγκουστιν 14 (12 ριμπ.), ο Ράις 12, ο Ράις 9π. και 8 ασίστ ο Χόνεϊκατ 6, ο Πατεέβ 4, ο Ινιτσκι 2, ο Μόνια 1, ενώ συμμετοχή είχαν οι Βιάλτσεφ και Σελεκέτο. Ο Ζοφρί Λοβέρν ενσωματώθηκε το βράδυ της Παρασκευής και δεν πάτησε στο παρκέ, ενώ εκτός με τραυματισμό (στη μύτη) είναι ο Πολ Ντέιβις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ