ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκη με μυθική ανατροπή για Όλντενμπουργκ από το -27

Νίκη με μυθική ανατροπή για Όλντενμπουργκ από το -27

Τη μεγαλύτερη ανατροπή της χρονιάς σημείωσε η Όλντενμπουργκ στο παιχνίδι με την Ουλμ, αφού γύρισε από το -27 (!) του ημιχρόνου, για να πανηγυρίσει τη νίκη -στην παράταση- με 107-103.

Η λέξη "απίστευτο" είναι ενδεχομένως λίγη για να περιγράψει αυτό που κατάφερε η Όλντενμπουργκ στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ουλμ, για την ημιτελική φάση των playoffs του γερμανικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μλάντεν Ντρίγενσιτς επικράτησε του Νο1 της regular season στην παράταση (107-103), με την είδηση στην συγκεκριμένη περίπτωση να αφορά στη διαφορά που ανέτρεψε για να φτάσει σε αυτό το σημείο. Όσο απίθανο κι αν ακούγεται, γύρισε από το -27 του ημιχρόνου (33-60), για να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη και να ισοφαρίσει τη σειρά (1-1) των playoffs.

Με το α' μέρος να ανήκει ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους, οι παίκτες της Όλντενμπουργκ επέστρεψαν από τα αποδυτήρια, δίνοντας την εντύπωση πως πιστεύουν στην ανατροπή. Κι εκ των πραγμάτων αποδείχθηκε πως ήξεραν κάτι παραπάνω, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως έξι εξ αυτών ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με διψήφιο αριθμό πόντων. Οι Ρίκι Πόλντινγκ (28π. με 12/22 σουτ), Φραντς Μάσενατ (18π.), Μπράιαν Κβέιλ (17π.), Μαξίμ ντε Ζέου (15π., 7ριμπ.), Κρις Κράμερ (11π., 7ριμπ., 8ασ.) και Βον Ντάγκινς (10π.) ξεχώρισαν επιθετικά για τους νικητές, που έχουν κάθε λόγο να νιώθουν ότι πέτυχαν κάτι ξεχωριστό.

Από την άλλη, η δράση των Ρέιμαρ Μόργκαν (27π., 5ριμπ. - πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού), Όγκουστιν Ρούμπιτ (17π., 11ριμπ.), Τέιλορ Μπράουν (15π.), Κέισι Πρέιθερ (14π.) και Κρις Μπαμπ (12π.) πήγε... στράφι για την Ουλμ, που έδειξε αδυναμία να διαχειριστεί την υπέρ της κατάσταση και να κάνει πολύ πιο απλή τη ζωή της για την πρόκριση στους τελικούς του γερμανικού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ