ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέο ξέσπασμα από τον Βουγιόσεβιτς

Νέο ξέσπασμα από τον Βουγιόσεβιτς

Η ήττα της Παρτίζαν από τη Ζαντάρ (69-68) προκάλεσε το νέο "ξέσπασμα" του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς. Αφορμή οι αποφάσεις των διαιτητών και οι δηλώσεις του Ράνκο Ζεράβιτσα.

Έχει καταντήσει... συνήθεια πλέον να υπάρχει κι ένα "ξέσπασμα" του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, για να συνοδεύει τα παιχνίδια της Παρτίζαν. Ο αγώνας με τη Ζαντάρ και το νέο αρνητικό αποτέλεσμα ( 69-68 ) έδωσαν αφορμή για ακόμη ένα. Μόνο που αυτή τη φορά δεν εστίασε την προσοχή (και την οργή) σε ένα άτομο.

Απέναντί του βρέθηκαν οι διαιτητές (ανεξαρτήτως... ονόματος και αγώνα) και ο Ράνκο Ζεράβιτσα. Οι πρώτοι για τον πιο απλό λόγο. Δεν σφυράνε σωστά την Παρτίζαν. " Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τα σφυρίγματα των διαιτητών μέχρι στιγμής. Στο παιχνίδι με τη Μέγκα Λεκς είχαμε δύο διαιτητές από το Μαυροβούνιο και τον Μπελόσεβιτς. Είναι ο διαιτητής που αποφάσισε πως πρέπει να παίζουμε πέντε εναντίον τριών, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα", επεσήμανε ο "Ντούλε", πριν συνεχίσει λέγοντας:

" Τώρα, παίξαμε με τη Ζαντάρ. Υπήρχε ένας διαιτητής με κροατικό διαβατήριο, που μένει στο Ζάγκρεμπ και έχει καλές σχέσεις με τους ανθρώπους της χώρας. Η Αδριατική Λίγκα πρέπει να κοιτάξει να βελτιώσει λίγο την ποιότητα των διαιτητών".

Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή. Σειρά -για επίθεση- πήρε ο Ράνκο Ζεράβιτσα, που σχολίασε τα άσχημα ποσοστά των παικτών της Παρτίζαν σε βολές (7/20) και τρίποντα (5/26), στην ήττα από τη Ζαντάρ. Ο πρώην προπονητής των Σέρβων δεν έδειξε διάθεση... να δικαιολογήσει κάποια πράγματα. Ε αυτό ήταν αρκετό, για τον "Ντούλε".

" Καλά θα κάνει ο Ζεράβιτσα να μην μιλάει και να συνεχίσει να γερνάει όντας ήρεμος. Έχει πολύ καλύτερα πράγματα να κάνει από αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο μιλάει κάποιος που δεν έχει κατακτήσει ούτε έναν τίτλο στην καριέρα του", είπε χαρακτηριστικά για τον 85χρονο πρώην προπονητή, ο οποίος έχει καθίσει -μεταξύ άλλων- στον πάγκο της Μπαρτσελόνα (1974-76), του Ερυθρού Αστέρα (1980-86 και 1996-97) και Παρτίζαν (1971-1974).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ