ΜΠΑΣΚΕΤ

ΜVP o Άντριου Γκούντελοκ

ΜVP o Άντριου Γκούντελοκ

Ο 25χρονος Αμερικανός Άντριου Γκούντελοκ της Ούνιξ Καζάν αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στη VTB-League κάνοντας εξαιρετικό πρωτάθλημα

Τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτης της VTB-League, για την κανονική περίοδο, κατέκτησε ο Άντριου Γκούντελοκ ο οποίος έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις καθ' όλη τη διάρκεια των 6 μηνών.

Ο 25χρονος άσος της Ούνιξ Καζάν είχε κατά μέσο όρο 20,1 πόντους, 2,8 ασίστ, 1,9 ριμπάουντ, 0,9 κλεψίματα και 16,1 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Έδειξε σε πολλά σημεία της σεζόν τις ηγετικές του ικανότητες και αναδείχθηκε 4 φορές παίκτης του μήνα (Οκτώβριος, Νοέμβριος, Ιανουάριος, Φεβρουάριος), όντας εκπληκτικός.

"Ευχαριστώ πολύ για την τιμή αλλά θέλω να μοιραστώ αυτή την επιτυχία μαζί με τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό τιμ. Το μυστικό της Ούνιξ είναι το ομαδικό παιχνίδι. Ακόμα κι όταν κάποιος από εμάς απουσιάζει για κάποιο λόγο, οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι να καλύψουν το κενό του. Πάντα έχουμε αυτοπεποίθηση στους εαυτούς μας, πιστεύουμε ο ένας στον άλλο και δεν τα παρατάμε", σχολίασε ο Άντριου Γκούντελοκ.

Δείτε το video με τις καλύτερες φάσεις του Άντριου Γκούντελοκ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ