ΜΠΑΣΚΕΤ

Μίλιτσιτς: "Γέρος κι εγωιστής ο Ίβκοβιτς!"

Μίλιτσιτς: "Γέρος κι εγωιστής ο Ίβκοβιτς!"

Ο Ντάρκο Μίλιτσιτς τα έβαλε με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς τον οποίο αποκάλεσε "γέρο και εγωιστή" που δεν τον ήθελε στην Εθνική ομάδα της Σερβίας

Σύμφωνα με δημοσίευμα της pressonline.rs ο Ντάρκο Μίλιτσιτς καταφέρθηκε ενάντια στον Ντούσαν Ίβκοβιτς, λέγοντας πως είναι ένας "γέρος εγωιστής".

Ο άσος των Μινεσότα Τίμπεργουλφς σε συνέντευξή του εξέφρασε την πικρία του που δεν κλήθηκε στην Εθνική Σερβίας, κατηγορώντας τον Ίβκοβιτς πως είπε ψέμματα ότι ο παίκτης δεν απαντούσε στις κλήσεις του.

"Ήθελα να παίξω για την Εθνική ομάδα, αλλά ο Ίβκοβιτς έλεγε πως δεν απαντούσα στα τηλεφωνήματά του. Πρόκειται για έναν εγωιστή γέρο που λέει ψέματα. Δεν ήθελα στην αρχή να απαντήσω σε όλα όσα ισχυρίστηκε γιατί σέβομαι έναν γέρο άνθρωπο", τόνισε μεταξύ άλλων ο Μίλιτσιτς και συνέχισε:

"Ήξερε πως ήθελα να έρθω να αγωνιστών γιατί ήμουν διαθέσιμος για την ομάδα, ωστόσο κανένας από την ομοσπονδία δεν με φρόντισε όταν αντιμετώπισα προβλήματα τραυματισμών. Δεν μπορεί κανείς να με παίρνει τηλέφωνο την προηγούμενη μέρα και να μου λέει έλα αύριο να παίξεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ