ΜΠΑΣΚΕΤ

Μία "ανάσα" από Τζόρνταν ΜαΚρέι η Μακάμπι

Cleveland Cavaliers' Jordan McRae (12) looks to drive against the Detroit Pistons during the first half of an NBA basketball game Friday, Nov. 18, 2016, in Cleveland. (AP Photo/Ron Schwane)
(AP Photo/Ron Schwane) AP

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ η Μακάμπι έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Τζόρνταν ΜακΡέι, ωστόσο του έχει δώσει περιθώριο μερικές ημέρες μήπως και ο Αμερικανός γκαρντ βρει πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία κίνηση βρίσκεται η Μακάμπι. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το Ισραήλ, η "ομάδα του λαού" έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Τζόρνταν ΜακΡέι και βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του. Υπάρχει όμως μία λεπτομέρεια: Για να ολοκληρωθεί η συμφωνία πρέπει ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ να μην βρει πρόταση από το ΝΒΑ μέχρι τις αρχές Αυγούστου.

Ο ΜακΡέι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ, στοχεύοντας σε ένα two-way συμβόλαιο. Και η Μακάμπι μοιάζει διατεθειμένη να τον αφήσει να κυνηγήσει την υπόθεση, δίνοντάς του περιθώριο μερικές ακόμα ημέρες πριν επισημοποιηθεί η μεταξύ τους συμφωνία.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο ΜακΡέι αγωνίστηκε στους Καβαλίερς, έχοντας 4.4 πόντους και 1.1 ριμπάουντ μέσο όρο σε 10.4 λεπτά, παίρνοντας μέρος σε 37 αγώνες πριν λυθεί τον συμβόλαιό του τον Μάρτιο.

(AP Photo/Ron Schwane)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ