ΜΠΑΣΚΕΤ

Με φόρα στο ΟΑΚΑ η Άλμπα Βερολίνου

Με φόρα στο ΟΑΚΑ η Άλμπα Βερολίνου

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα ταξιδέψει στην Ελλάδα η Άλμπα Βερολίνου, η οποία επικράτησε εύκολα της Βόννης (90-78). Νέα 100άρα για την Μπάγερν Μονάχου (110-76 τους Μέρλινς). "Stop" της Λούντιβσμπουργκ στην Μπάμπεργκ.

Για τα καλά άφησε στο παρελθόν το κακό διάστημα η Άλμπα Βερολίνου. Η επερχόμενη αντίπαλος του Παναθηναϊκού είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στην Βόννη, καθώς κέρδισε με 90-78. Ο Λέον Ραντόσεβιτς με 18 πόντους και 7 ριμπάουντ ήταν ο ηγέτης του συνόλου, ενώ ο Μάρκο Μπάνιτς τον ακολούθησε με 15 πόντους.

Για ένα ακόμα παιχνίδι η Μπάγερν Μονάχου ήταν σαρωτική. Οι πρωταθλητές Γερμανίας συνέτριψαν και τους Μέρλινς με 110-76. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Τζον Μπράιαντ με 19 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ ο Μπράις Τέιλορ και ο Βλάντιμιρ Στίματς ακολούθησαν, έχοντας από 13 πόντους ο καθένας.

Ήττα μετά από 18 αγωνιστικές για την Μπάμπεργκ

Στα 18 παιχνίδια σταμάτησε το αήττητο σερί της Μπάμπεργκ. Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι ηττήθηκε από την Λόυντβισμπουργκ με 83-73, έχοντας, πλέον συγκάτοικο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, την Άλμπα Βερολίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ