ΜΠΑΣΚΕΤ

Μαρίνκοβιτς: "Θέλω να μείνω στην Παρτιζάν, θα δούμε τι θα γίνει"

Μαρίνκοβιτς: "Θέλω να μείνω στην Παρτιζάν, θα δούμε τι θα γίνει"

Παραχωρώντας συνέντευξη σε σερβικό μέσο ο Βάνια Μαρίνκοβιτς δήλωσε πως θέλει να μείνει στην Παρτιζάν και πως η υπόθεσή του σχετικά με τη μετακίνησή του σε άλλη ομάδα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Όλη η Ευρώπη μιλάει για τον Βάνια Μαρίνκοβιτς και το ενδιαφέρον της Μπασκόνια για την απόκτησή του. Τώρα, ήρθε η στιγμή να μιλήσει και αυτός επί του θέματος, λέγοντας πράγματα που έχουν πολύ ενδιαφέρον.

Παραχωρώντας συνέντευξη σε σερβικό μέσο, ο 20χρονος γκαρντ θέλησε να πει κάποια πράγματα, τονίζοντας ότι η υπόθεσή του θα ξεκαθαρίσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τις επόμενες ημέρες. " Μέσα στις επόμενες 6-7 μέρες θα ξέρουμε τι θα γίνει. Είμαι εδώ τώρα. Έχω συμβόλαιο με την Παρτιζάν και δεν ξέρω κάτι για τη Μπασκόνια, όχι επίσημα τουλάχιστον" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαρίνκοβιτς, πριν προσθέσει ότι παραμένει πιστός στην ομάδα που τον ανέδειξε: " Θα ήθελα να μείνω, αγαπάω την ομάδα και βρίσκομαι εδώ πολλά χρόνια".

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Μαρίνκοβιτς βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες εκτός προπονήσεων, με την επίσημη ενημέρωση να αναφέρει ότι ο λόγος της απουσίας του είναι κιρσοί (διευρυμένες φλέβες στα πόδια) που δεν τον αφήνουν να προπονηθεί. Όπως αναφέρεται μάλιστα, ο 20χρονος γκαρντ θα χρειαστεί να υποβληθεί σε μία μικροεπέμβαση πριν επιστρέψει στην δράση.

Ο Βάνια Μαρίνκοβιτς είναι ένας από τα πρόσωπα που απασχολούν την επικαιρότητα στην Σερβία λόγω του φημολογούμενου ενδιαφέροντος της Μπασκόνια. Για την ακρίβεια, Σέρβοι και Ισπανοί κάποια στιγμή θεώρησαν "τελειωμένη" την υπόθεση, μέχρι να έρθει η διάψευση από τον μάνατζερ του παίκτη, Μίσκο Ραζνάντοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ