ΜΠΑΣΚΕΤ

Λάσμε: "Τα έκανα σκ...α"!

Λάσμε: "Τα έκανα σκ...α"!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με ένα συγκινητικό post στον λογαριασμό του στο Instagram ο Στεφάν Λάσμε παραδέχθηκε τα λάθη που έκανε στο παρελθόν, δηλώνοντας έτοιμος να κάνει μία νέα αρχή στην ζωή του, εντός και εκτός παρκέ, με την φανέλα της Ούνικς Καζάν.

Ο Στέφαν Λάσμε πέρασε πολλά τον τελευταίο χρόνο. Η τιμωρία του για χρήση απαγορευμένων ουσιών, η δικαίωσή του, η κόντρα του με την Γαλατάσαραϊ και η επιστροφή του στην δράση τον άλλαξαν. Κατάλαβε πως πρέπει να εκτιμάει πράγματα. Έμαθε να αντιμετωπίζει τα λάθη του. Και φρόντισε να κάνει το δικό του "mea culpa" με μία δήλωση στον λογαριασμό του στο Instagram.

O άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού - και νυν της Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη - "ανέβασε" μία φωτογραφία του που τον απεικονίζει να δείχνει τον ουρανό, γράφοντας μερικά πολύ σκληρά λόγια, κάνοντας την αυτοκριτική του. Συγκεκριμένα, έγραψε:

"ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ! Μάθε να το παραδέχεσαι όταν τα κάνεις σκ....ά! Εγώ το κάνω! Τα έκανα σκ...ά για λίγο καιρό, στο μπάσκετ, στις επιχειρήσεις, στις επιλογές του τρόπου ζωής μου, την οικογένειά μου, τα παιδιά μου, το γάμου μου, τους φίλους μου. Δεν είμαι τέλειος, κανένας δεν είναι, οπότε παίρνω αυτή την ευκαιρία για να ζητήσω συγγνώμη σε όσους έκανα λάθος στα 34 χρόνια της ζωής μου. Ειδικά, μωρό, μου σε σένα, τη γυναίκα μου, που είσαι ο φύλακας-άγγελός μου από το 2003. Δεν θα ήμουν εδώ χωρίς εσένα. Αρχίζω ένα νέο κεφάλαιο σήμερα κι αφήνω πίσω τις μαλ...ες. Δεν κοιτάω πίσω ξανά. Δεν έχετε δει ακόμα τον καλύτερο εαυτό μου και η υπόσχεσή μου είναι ότι δεν θα σας απογοητεύσω ξανά".

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό post του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού:

Λάσμε: "Τα έκανα σκ...α"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ