ΜΠΑΣΚΕΤ

Κιριλένκο: "Ήταν εύκολη η απόφαση"

Κιριλένκο: "Ήταν εύκολη η απόφαση"
INTIME SPORTS

Ο Αντρέι Κιριλένκο τόνισε ότι δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την απόφαση να παραμείνει στην ΤΣΣΚΑ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Αντρέι Κιριλένκο παραχώρησε συνέντευξη στην ρωσική ιστοσελίδα "Sport Express.ru" και αναφέρθηκε στην απόφαση του να παραμείνει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

" Ήταν εύκολη απόφαση. Στο διάστημα που βρίσκομαι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχω αναπτύξει μία εξαιρετική σχέση με όλους τους συμπαίκτες και τους ανθρώπους της ομάδος. Θα ήταν δύσκολο να σηκωθώ και να φύγω. Την ίδια ώρα, στο ΝΒΑ η χρονιά είναι λειψή, οι ομάδες έχουν να δώσουν 2-3 αναμετρήσεις στη σειρά.

Σωματικά είναι δύσκολο και βλέπουμε πόσοι παίκτες ήδη έχουν τραυματιστεί. Επίσης δεν είναι εύκολο να αφήσεις μία ομάδα με την οποία πέρασες όλο το διάστημα της προετοιμασίας. Οπότε εγώ κι η οικογένειά μου ήρθαμε στο συμπέρασμα πως είναι καλύτερα να τελειώσουμε τη χρονιά στη Ρωσία. Και το καλοκαίρι, χωρίς βιασύνη, θα αποφασίσω αν θα επιστρέψω ή όχι στο ΝΒΑ".

Όσον αφορά την αποθεραπεία του τόνισε: " Είμαι καλύτερα. Πιστεύω ότι σύντομα θα αρχίζω να προπονούμαι με την υπόλοιπη ομάδα. Το μόνο που με απασχολεί είναι ότι έχω να αγωνιστώ εδώ και 40 μέρες περίπου. Θέλω να αποκτήσω ξανά την φόρμα που είχα στην αρχή της σεζόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ