ΜΠΑΣΚΕΤ

Ίβκοβιτς: "Είναι μεγάλη τιμή το βραβείο"

Ίβκοβιτς: "Είναι μεγάλη τιμή το βραβείο"
INTIME SPORTS

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε για το βραβείο "Αλεξάντερ Γκομέλσκι" που κατέκτησε ως ο κορυφαίος κόουτς της Ευρώπης για το 2012. Διαβάστε τι είπε για την τιμή που του έγινε!

Λίγες μόλις ώρες μετά την κατάκτηση του βραβείου "Αλεξάντερ Γκομέλσκι" από την Ευρωλίγκα, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε για την τιμή που του έγινε...

Μιλώντας στη σερβική ιστοσελίδα, sportske.net, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αφιέρωσε το βραβείο στον Ολυμπιακό και σε όλα τα μέλη της ομάδας που έκαναν εξαιρετική σεζόν.

"Είναι μεγάλη μου τιμή, που πήρα το βραβείο, αλλά είναι πρόκληση για μένα να συνεχίσω καλά. Πέρασαν 15 χρόνια από τότε που το πήρα και τώρα αυτό το βραβείο έρχεται από την ίδια ομάδα. Είναι μία αναγνώριση για μένα ότι έκανα κάποια πράγματα όλα αυτά τα χρόνια", σχολίασε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και συνέχισε:

"Φυσικά δεν θα είχα πετύχει, χωρίς να έχω εξαιρετικούς παίκτες και υπέροχο μάνατζμεντ. Αυτό το βραβείο θέλω να το μοιραστώ με όλα τα μέλη της ομάδας και φυσικά με τους συνεργάτες μου, γιατί ό,τι μένει δεν είναι ο τίτλος, αλλά οι άνθρωποι".

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βραβείο θα απονεμηθεί στο Ντούσαν Ίβκοβιτς την Παρασκευή 6 Ιουλίου, στην κλήρωση της Ευρωλίγκας της νέας σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ