ΜΠΑΣΚΕΤ

Ισραηλινός ο Φίσερ

Ισραηλινός ο Φίσερ

Ο Ντ' Ορ Φίσερ εξέφρασε την επιθυμία να παίξει με την εθνική του Ισραήλ και οι της ομοσπονδίας της χώρας έβαλαν... μπροστά την έκδοση διαβατηρίου. Ο Άλεξ Τάιους θέλει πτυχίο.

Κατά τη θητεία του στη Μακάμπι, ο Ντ Ορ Φίσερ συνάντησε τον έρωτα και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, με την Μικάλ Αρμί. Αυτός είναι ο λόγος που η ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε να κινήσει τις διαδικασίες, για την έκδοση διαβατηρίου, χωρίς να προηγηθεί η αλλαγή θρησκείας του Αμερικανού.

Βέβαια, βοήθησε και το γεγονός ότι ο 32χρονος σέντερ/πάουερ φόργουορντ της Μπάμπεργκ, εξέφρασε την επιθυμία να εκπροσωπήσει το έθνος, στα προκριματικά για το Eurobasket 2015.

Την ίδια ώρα, ο Αμερικανός εκπρόσωπος του Άλεξ Τάιους, Χάπι Ουόλτερς ταξίδεψε για το Τελ Αβίβ, για να συζητήσει το ενδεχόμενο επέκτασης συμβολαίου του πελάτη του με τη Μακάμπι, αλλά και να συζητήσει μαζί του αν θέλει να παίξει και φέτος με την εθνική Ισραήλ. Ο παίκτης δεν τρελαίνεται με αυτήν την ιδέα, διότι θέλει να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ