ΜΠΑΣΚΕΤ

Ισοφάρισε η Μπάγερν Μονάχου

Ισοφάρισε η Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, ισοφαρίζοντας την ημιτελική σειρά με την Άλμπα Βερολίνου (2-2). Η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς επιβλήθηκε με 89-83 και η πρόκριση στους τελικούς θα κριθεί στο πέμπτο παιχνίδι.

Όσο η Μπάμπεργκ ξεκουράζεται, η Μπάγερν Μονάχου και η Άλμπα Βερολίνου παλεύουν λυσσαλέα για να πάρουν το εισιτήριο για τους τελικούς της Μπουντεσλίγκα. Απόψε (2/6) οι Βαυαροί ισοφάρισαν την ημιτελική σειρά σε 2-2, επικρατώντας εντός έδρας με 89-83. Όπερ και σημαίνει πως η πρόκριση θα κριθεί στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι, που θα γίνει στο Βερολίνο, την Πέμπτη (4/6, 21:00).

Μπορεί μάλιστα η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς να είχε καλύτερα ποσοστά σε δίποντα (58% έναντι 55%) και τρίποντα (55% έναντι 44%), αλλά δεν είχε... βολές. Οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν διπλάσιο αριθμό βολών (46 ένανι 23), ευστόχησαν στο 74% των προσπαθειών τους από τη "γραμμή της φιλανθρωπίας" και κάπως έτσι βρήκαν το... αντίδοτο στα εκπληκτικά ποσοστά ευστοχίας των παικτών της Άλμπα Βερολίνου.

Όσον αφορά τους παίκτες που έκαναν τη διαφορά για τους νικητές, η τριάδα των Μπράιαντ (19π. με 2/2 τρίπ.), Τζέντοβιτς (18π., 7ριμπ.) και Στίματς (17π., 8ιμπ.) έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της Μπάγερν, με τους φιλοξενούμενους να έχουν για πρώτο σκόρε τον Ρέντινγκ (17π.).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ