ΜΠΑΣΚΕΤ

Η προεπιλογή της Πολωνίας για τα προκριματικά

Η προεπιλογή της Πολωνίας για τα προκριματικά

Ο Άλες Πίπαν ανακοίνωσε την προεπιλογή της Πολωνίας για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2013 που θα γίνει στη Σλοβενία με τους Γκόρτατ και Λάμπε να είναι παρόντες!

Στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Πολωνίας, Άλες Πίπαν για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2013 έθεσαν εαυτόν τα δύο μεγάλα αστέρια της ομάδας.

Οι Μάρτσιν Γκόρτατ και Ματσιέι Λάμπε θα είναι αμφότεροι αυτό το καλοκαίρι διαθέσιμοι, προκειμένου να βοηθήσουν την Πολωνία να προκριθεί στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Στις 12 Ιουλίου στη Βαρσοβία έχει οριστεί το ραντεβού, προκειμένου οι Πολωνοί να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, πριν τον πρώτο τζάμπολ για τα προκριματικά στις 15 Αυγούστου.

Αναλυτικά, οι 21 παίκτες που κάλεσε ο Πίπαν: Λούκας Κόσζαρεκ (Τρεφλ Σοπότ), Ρόμπερτ Σκιμπνιέφσκι (Βρότσλαβ), Κρζίστοφ Σζουμπάργκα (Άνβιλ), Τόμας Σνιεγκ (Πολφάρμα), Ντάρνταν Μπερίσα (Άνβιλ), Πιοτρ Παμούλα (Κόζαλιν), Ματέους Πόνιτκα (Πρόκομ), Λούκας Βισνιέφσκι (Τρεφλ Σοπότ), Μίκαλ Ιγκνέρσκι (Λοκομοτίβ), Τόμας Κελάτι (Κίμκι), Άνταμ Βατζίνσκι (Τρεφλ Σοπότ), Πρζέμισλο Ζαμοϊσκι (Πρόκομ), Ματσιέι Λάμπε (Κάχα Λαμποράλ), Πάβελ Λέοντζικ (Τσζάμι), Σίμον Στζέβτσικ (Βενέτσια), Πιοτρ Στέλμακ (Ζαστάλ), Μάρτσιν Γκόρτατ (Φοίνιξ Σανς), Άνταμ Χρίτσανιουκ (Πρόκομ), Πρζέμισλο Καρνόβσκι (Σιάρκα), Ντάμιαν Κούλιγκ (Τούροφ), Άνταμ Λαπέτα (Πρόκομ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ