ΜΠΑΣΚΕΤ

Η περηφάνια του Μαριάνοβιτς

Η περηφάνια του Μαριάνοβιτς

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς είναι η απάντηση σε κάθε ερώτηση που αφορά τον Ερυθρό Αστέρα. Από χθες (30/04) δηλώνει και MVP της Αδριατικής Λίγκας 2014-15, συγκεντρώνοντας μάλιστα το 48% των προτιμήσεων των δημοσιογράφων!

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς άκουσε πολλές φορές το "MVP-MVP-MVP" από τους φίλους του Ερυθρού Αστέρα στη Hala Pionir. Χθες (30/04) ήταν η σειρά των δημοσιογράφων να αναγνωρίσουν τη σπουδαία χρονιά που έκανε ο Σέρβος σέντερ, αναδεικνύοντας τον σε Πολυτιμότερο Παίκτη των playoffs στην Αδριατική Λίγκα.

Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε το 3-1 στη σειρά των τελικών με την Τσεντεβίτα και κατέκτησε τον τίτλο στη "Dom Sportova" του Ζάγκρεμπ ενώ ο "Bobinator" συγκέντρωσε το 48% των προτιμήσεων των εκπροσώπων του Τύπου για την ανάδειξη του MVP στα playoffs.

Τι έκανε σε αυτό το διάστημα; Αγωνίστηκε σε 8 αγώνες και συγκέντρωσε 19.6 βαθμούς μ.ό. στο σύστημα αξιολόγησης, περισσότερους από κάθε άλλον παίκτη που αγωνίστηκε στην post season.

"Πετύχαμε κάτι πραγματικά σπουδαίο! Αγωνίστηκα στην Αδριατική Λίγκα για τέταρτη χρονιά. Τα κατάφερα με την τέταρτη προσπάθεια. Είμαι πολύ περήφανος γι' αυτό" εξήγησε ο ηγέτης των Σέρβων.

Η ώρα της απονομής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ