ΜΠΑΣΚΕΤ

Η απάντηση της Μπάγερν: "Δεν θα πέσουμε στο επίπεδο του Σαβάνοβιτς"

Η Μπάγερν Μονάχου απάντησε στις κατηγορίες του πρώην παίκτη τους, Ντούσκο Σαβάνοβιτς, τονίζοντας πως η ομάδα δεν θα πέσει στο χαμηλό επίπεδο του.

Ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς αγωνίστηκε για μία διετία (2014-2016) στην Μπάγερν Μονάχου, έχοντας συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας, Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Ο έμπειρος Σέρβος φόργουορντ, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του την Ιταλία και στην Σάσαρι, μίλησε με αρνητικά σχόλια για την συνεργασία του με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς, λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής: " ο Πέσιτς έχει πάντα κακές σχέσεις με τους παίκτες και τους ανθρώπους μίας ομάδας. Απίστευτα κακές σχέσεις. Συνέχεια προσβάλλει τους άλλους, το έχει κάνει συνήθεια. Είναι γνωστό αυτό, απλώς νόμιζα ότι θα αντέξω σε αυτή τη λογική. Ποτέ δεν ζωή μου δεν έχω ξαναπληγωθεί ως άντρας με τέτοιο τρόπο και ελπίζω να μην ξαναπληγωθώ έτσι.

Δεν ξέρω τι τον ώθησε σε αυτή τη συμπεριφορά. Θα πρέπει να ρωτήσετε αυτόν. Με ενοχλεί όμως που ο κόσμος δεν ξέρει την πραγματική ιστορία. Το να αγωνιστώ για αυτόν ήταν το χειρότερο λάθος της καριέρας μου. Όλοι κάνουμε λάθη όμως, άλλες φορές επίτηδες και άλλες κατά λάθος, αλλά η ζωή προχωρά".

Η ομάδα της Μπάγερν Μονάχου, ακολούθως, πήρε επίσημη θέση για το θέμα, λέγοντας τα εξής: "Θα απαντούσαμε στον Ντούσκο Σαβάνοβιτς στις κατηγορίες που έκανε και στα ψέμματα του στις ημιτελείς ιστορίες του, αλλά ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μας ζήτησε να μην πέσουμε στο χαμηλό επίπεδο του. Ευχόμαστε στον Ντούσκο Σαβάνοβιτς ό,τι καλύτερο στο μέλλον".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ