ΜΠΑΣΚΕΤ

Έσοδα 1.7 εκ. ευρώ από τα εισιτήρια ο Ερυθρός Αστέρας

Έσοδα 1.7 εκ. ευρώ από τα εισιτήρια ο Ερυθρός Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας θα αγωνιστεί στην επόμενη Euroleague ως πρωταθλητής στην Αδριατική Λίγκα και ο πρόεδρος των "ερυθρόλευκων", Νεμπόισα Τσόβιτς, αποκάλυψε τα έσοδα και το μπάτζετ των Σέρβων.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ερυθρό Αστέρα που προκρίθηκε στα προημιτελικά της Euroleague για πρώτη φορά στην ιστορία του ενώ κατέκτησε την Αδριατική Λίγκα και το πρωτάθλημα στη Σερβία, στους τελικούς με την Παρτίζαν.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος των "ερυθρόλευκων" του Βελιγραδίου, Νεμπόισα Τσόβιτς μίλησε για τα έσοδα που προέκυψαν από τα εισιτήρια που "έκοψαν" φέτος οι Σέρβοι στη Hala Pionir και την Kombank Arena, τονίζοντας πως "τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχαμε 1.7 εκ. ευρώ εισπράξεις από τα απλά εισιτήρια και τα διαρκείας! Στόχος μας για την επόμενη χρονιά είναι ο αριθμός αυτός να ξεπεράσει τα δυο εκατομμύρια! Σχεδιάζουμε να διαθέσουμε κοντά στα 6.000 εισιτήρια διαρκείας ενώ δεν είναι ακόμα γνωστό πόσα παιχνίδια θα δώσουμε συνολικά στη μεγάλη αρένα του Βελιγραδίου".

Εν συνεχεία ο Τσόβιτς τόνισε ότι το αγωνιστικό μπάτζετ των Σέρβων φέτος ήταν 5.2 εκατομμύρια ευρώ και εξήγησε ότι τη νέα χρονιά θα δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα συμβόλαια. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου και τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ