ΜΠΑΣΚΕΤ

Επεισόδια στο Βερολίνο

Επεισόδια στο Βερολίνο

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης Άλμπα Βερολίνου-Γαλατασαράι, ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων. Υπήρξαν τραυματίες. Δείτε τα videos

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε η αναμέτρηση της Άλμπα Βερολίνου με την Γαλατασαράι. Φίλοι της "τσιμ μπομ" βρέθηκαν στις εξέδρες της Ο2 Arena και αυτό είχε σαν συνέπεια να υπάρξει ένταση ανάμεσα σε αυτούς και τους φιλάθλους της Άλμπα Βερολίνου.

Οι Τούρκοι οπαδοί συγκρούστηκαν με τους Γερμανούς και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν φίλαθλοι και των δύο ομάδων, ενώ ένας Γερμανός ξυλοκοπήθηκε. Η αστυνομία άργησε να επέμβει στο όλο περιστατικό.

Οι παίκτες των δύο ομάδων, λόγω των επεισοδίων, δεν βγήκαν την καθορισμένη ώρα του αγώνα στο παρκέ (22:00), ενώ αρκετός ήταν ο κόσμος που αποχώρησε από τις εξέδρες του γηπέδου. Σύμφωνα με τον Εγιούπ Γιλντίζ, Τούρκο δημοσιογράφο "φίλαθλοι της Άλμπα Βερολίνου σήκωσαν ένα προσβλητικό πανό, το οποίο εξόργισε τους φιλάθλους της Γαλατασαράι".

Σύμφωνα με τον Ισμαήλ Σενιόλ το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 11, αρκεί να εκκενωθεί το γήπεδο. Σε διαφορετική περίπτωση η αναμέτρηση θα αναβληθεί για αύριο.

Παρακάτω, δείτε την είσοδο των Τούρκων οπαδών στο γήπεδο του Βερολίνου, αλλά και το τι έχει συμβεί στην O2 Arena

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ