ΜΠΑΣΚΕΤ

Δηλώσεις: Φενέρμπαχτσε - Ζάλγκιρις

Δηλώσεις: Φενέρμπαχτσε - Ζάλγκιρις
Ομπράντοβιτς

Ανάμεικτα συναισθήματα για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μετά τη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Ζάλγκιρις στην Κωνσταντινούπολη. Διαβάστε τι δήλωσε και ο Κώστας Σλούκας.

Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά και κάπως προβληματισμένος για το γεγονός ότι η Φενέρμπαχτσε (όπως και όλες οι ομάδες της EuroLeague) δεν έχει χρόνο για προπονήσεις ενδιάμεσα στους αγώνες της δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Κώστας Σλούκας, από την άλλη, στάθηκε στη βελτιωμένη επίθεση της ομάδας του.

Οι δηλώσεις της Φενέρμπαχτσε:

Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς: " Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει και έμπειρους, αλλά και νεαρούς παίκτες. Μια ομάδα που παίζει με τρομερή ενέργεια σε άμυνα και επίθεση. Προσπαθούν συνεχώς να τρέξουν και να σπρώξουν τη μπάλα. Παίζουν με πολλές πάσες και κινούνται στην επίθεσή τους. Μιλήσαμε πριν το παιχνίδι και καταλάβαμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς. Είναι η καλύτερη ομάδα στη διοργάνωση στα ριμπάουντ μέχρι στιγμής, καθώς μαζεύουν 18 επιθετικά ανά παιχνίδι! Αυτό το στοιχείο ήταν πολύ σημαντικό απόψε, καθώς πήραν μόλις 11. Φαίνεται μεγάλος αριθμός, αλλά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, ήταν οκ. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα, εκτός από την πρώτη περίοδο. Με τόσα παιχνίδια, δεν έχεις χρόνο για να κάνεις προπόνηση. Δεν θέλω να γκρινιάζω, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είναι χαρούμενος για τον φίλο μου, τον Γιασικεβίτσιους, που έπαιξε εδώ στη Φενέρμπαχτσε. Ευχαριστώ το κοινό μας για τη μπασκετική ατμόσφαιρα".

Κώστας Σλούκας: " Είχαμε προβλήματα στην επίθεση και δουλέψαμε πολύ τις προηγούμενες μέρες. Νομίζω πως βελτιωνόμαστε σε αυτόν τον τομέα του παιχνιδιού, που είναι τόσο σημαντικό. Η Ζάλγκιρις είναι πάντα μια καλή ομάδα που παίζει ωραίο μπάσκετ, με τον ίδιο τρόπο στα εντός και τα εκτός παιχνίδια της. Είμαι χαρούμενος γιατί ήμασταν ικανοί να ελέγξουμε τον αγώνα. Κάναμε το 3-0 και θα πάμε να αντιμετωπίσουμε τη Γαλατασαράι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ