ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντεμπούτο με νίκη για Βουγιούκα

Ντεμπούτο με νίκη για Βουγιούκα
JOERG LAUBE / WWW.JOERGLAUBE.DE

Η Μπάμπεργκ τη φετινή σεζόν είναι πολύ ανταγωνιστική και το πιστοποίησε απέναντι στην Χάγκεν, την οποία κέρδισε σε εκτός έδρας αναμέτρηση (70-57). Εύκολα η Ουλμ στο ντεμπούτο του Βουγιούκα.

Την φετινή σεζόν κάτι έχει αλλάξε στην Μπάμπερκγ. Η γερμανική ομάδα είναι πολύ ανταγωνιστική, ούσα η τρίτη ομάδα που θα διεκδικήσει την κορυφή μαζί με Μπάγερν Μονάχου και Άλμπα Βερολίνου. Απέναντι στην Χάγκεν μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη (70-57), έχοντας ως όπλο την άμυνα.

Πέραν της άμυνας, όμως, οι Μπραντ Ουαναμέικερ και Ντάνιελ Θις ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν. Ο πρώτος με 12 πόντους και ο δεύτερος με 11 ήταν οι παίκτες που ηγήθηκαν στην επίθεση της ομάδας.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Ουλμ απέναντι στην Μπρεμενχάβεν. Η ομάδα του Τόρστεν Λίμπεναθ εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και επικράτησε της αντιπάλου της με 89-79, έχοντας σε πολύ καλή κατάσταση τον Τιμ Όλμπρεχτ που σταμάτησε στους 17 πόντους. Ο Ίαν Βουγιούκας στην πρώτη του εμφάνιση με τη νέα του ομάδα πέτυχε 4 πόντους(2/2 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 0/1 βολής) σε 9'24''. Με νίκη συνέχισε και η Μπραουνσβάιγκ, που πέρασε από την έδρα της Άρτλαντ με 78-75.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ