ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποχωρεί ο Τζάαμπερ για θρησκευτικούς λόγους!

Αποχωρεί ο Τζάαμπερ για θρησκευτικούς λόγους!

Ο Ιμπραήμ Τζάαμπερ ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Ζαλγκίρις λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων. Η Ζαλγκίρις επιφυλάσσεται για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων της

Είχαμε ακούσει για αποχωρήσεις παικτών επειδή δεν έπαιζαν πολύ, επειδή είχαν προβλήματα με τους προπονητές τους, ή για σοβαρούς προσωπικούς λόγους.

Αποχώρηση πάντως λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων, είναι όντως περίεργος λόγος. Ο παλιός γνώριμος μας από τη θητεία του στο Αιγάλεω, Ιμπραήμ Τζάαμπερ αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Ζαλγκίρις λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων.

Οι διαφημίσεις πάνω στις μπλούζες των τσιρλίντερς της Ζαλγκίρις, τα σόου των κοριτσιών κατά τη διάρκεια των τάιμ άουτ, αλλά και οι διαφημίσεις στις φανέλες των αθλητών, φαίνεται πως ενόχλησαν τον Τζάαμπερ.

Ο Αμερικανός που αγωνίζεται με βουλγαρικό διαβατήριο, αποφάσισε έτσι να γράψει ένα γράμμα στους ανθρώπους της Ζαλγκίρις, με το οποίο δικαιολογούσε την απόφασή του να μην αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη.

Όπως, είναι φυσικό, η Ζαλγκίρις θα ζητήσει από τον παίκτη εξηγήσεις και θα κινηθεί για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ