ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποσύρθηκε για Σλότερ η Μακάμπι

Αποσύρθηκε για Σλότερ η Μακάμπι

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ κινήθηκε για την απόκτηση του Μάρκους Σλότερ, όμως, η μεταγραφή δεν θα ολοκληρωθεί, όπως δήλωσε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Ο Άλεξ Μάριτς είναι παίκτης της Μακάμπι, αλλά όχι για πολύ. Ο Σέρβος σέντερ αναμένεται να ολοκληρώσει τη συνεργασία του με την "ομάδα του λαού" την ερχόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα στις 25 Δεκεμβρίου. Έτσι, οι ιθύνοντες τους Ισραηλινούς βγήκαν στην αγορά για να καλύψουν το κενό.

Ένας από τους παίκτες που απασχόλησαν έντονα ήταν ο Μάρκους Σλότερ. Η Μακάμπι κινήθηκε για την απόκτησή του, όμως η υπόθεση δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ. Όπως δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς στην ιστοσελίδα sport5.co.il "Ο Σλότερ θα παραμείνει στην Μαδρίτη. Η μεταγραφή στην Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν θα πραγματοποιηθεί".

Ο λόγος; Το οικονομικό. Ο παίκτης, που αμειβόταν περί τις 340 χιλιάδες ευρώ, ήταν διατεθειμένος να μειώσει τον μισθό του μέχρι 90 χιλιάδες. Κοινώς να παίρνει 250 χιλιάδες. Η προσφορά της Μακάμπι, όμως, ήταν χαμηλή -για τα δεδομένα του παίκτη- καθώς προσέφερε 200 χιλιάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ