ΜΠΑΣΚΕΤ

Απολύθηκε ο Εντελστάιν από τη Μακάμπι

Απολύθηκε ο Εντελστάιν από τη Μακάμπι
SEFFI MAGRISO

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται πλέον η Μακάμπι, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ απέλυσε τον Ερέζ Εντελστάιν.

Βραχύβια αποδείχθηκε τελικά η παρουσία του Ερέζ Εντελστάιν στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αφού οι Ιθύνοντες της "Ομάδας του Λαού" αποφάσισαν να του δείξουν την πόρτα της εξόδου έπειτα από μόλις 4 μήνες!

Το άσχημο ξεκίνημα στην EuroLeague (0-2), αλλά πολύ περισσότερο η μέτρια εικόνα της ομάδας στο παρκέ φαίνεται πως ήταν οι κυριότεροι λόγοι της απόλυσης του Ισραηλινού τεχνικού. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι από πριν ακόμα ξεκινήσει η σεζόν υπήρχαν διάφορα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι αν η Μακάμπι δεν ξεκινούσε με μαζεμένες νίκες τις αγωνιστικές της ο Εντελστάιν θα είχε πρόβλημα.

Δημοσιεύματα τα οποία αποδεικνύεται τελικά ότι είχαν βάση, αφού παρά το γεγονός ότι η Μακάμπι έχει ξεκινήσει στο Πρωτάθλημά του Ισραήλ με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, οι δύο ήττες στην EuroLeague, με την δεύτερη να έρχεται εντός έδρας από την Ρεάλ Μαδρίτης, φαίνεται πως έκριναν τη μοίρα του έμπειρου τεχνικού.

Όσο για τον αντικαταστάτη του Εντελστάιν; Ο άμεσος βοηθός του, Ραμί Χαντάρ, θα είναι καταρχήν ο προπονητής της ομάδας στο επόμενο παιχνίδι της, χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί αν αυτή θα είναι μία προσωρινή ή μόνιμη λύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ