ΜΠΑΣΚΕΤ

Απλήρωτοι από επιλογή

Απλήρωτοι από επιλογή

Μετά από πέντε ήττες, οι παίκτες της Τσμόνσκι Μινσκ πήραν μια πρωτότυπη απόφαση. Να μην πληρωθούν για τον Οκτώβριο!

Η Τσμόνκι Μινσκ δεν ξεκίνησε καλά τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Για την ακρίβεια, ξεκίνησε τραγικά, μετρώντας πέντε ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά οι περισσότερες είναι με μεγάλα σκορ, όπως αυτή απέναντι στην Άβτοντορ (31/10), για την πέμπτη αγωνιστική της VTB League.

Αν η ομάδα δεν ήταν στη Λευκορωσία, αλλά στην Ελλάδα, η πιθανότερη... αντίδραση θα ήταν ένα γερό πρόστιμο από τον πρόεδρο. Στην Τσμόνσκι Μινσκ όμως, έχουν άλλες τακτικές. Οι παίκτες ανέλαβαν την πλήρη ευθύνη για τις συνεχόμενες ήττες και τις απογοητευτικές εμφανίσεις, ζητώντας... να μην λάβουν τον μισθό του Οκτωβρίου!

Τα μαντάτα έγιναν γνωστά δια στόματος του αρχηγού της ομάδας, Άλεξ Λάσκεβιτς, ο οποίος ξεκαθάρισε πως " η ομάδα αποτελείται από έμπειρους και φιλόδοξους παίκτες. Όλοι αντιλαμβανόμαστε την θέση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα αυτή τη στιγμή. Εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται πως πρέπει να βελτιωθούμε το επόμενο διάστημα. Χρειαζόμαστε μία έξτρα ώθηση. Η πρώτη (από πολλές) είναι να μην εισπράξουμε τον μισθό του Οκτωβρίου. Είναι ευχάριστο πως όλοι οι παίκτες συμφώνησαν με αυτό το σκεπτικό".

Οι παίκτες των Λευκορώσων δίνουν (;) το καλό παράδειγμα στους υπόλοιπους. Ή μήπως όχι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ