EUROLEAGUE

"Zέλικο ευχαριστούμε για όλα"

"Zέλικο ευχαριστούμε για όλα"
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr έμεινε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, μέχρι που ο Ομπράντοβιτς ανέβηκε στο πούλμαν κι έφυγε, με τον κόσμο να του ζητάει μία ακόμα φωτογραφία. Δείτε vids!

Μία ήταν η φράση που κυριάρχησε στα αποδυτήρια του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε.

Ποια ήταν αυτή; "Ζέλικο ευχαριστούμε για όλα", άκουγες όπου στεκόσουν... Όσοι τυχεροί κατάφεραν να βρεθούν στα αποδυτήρια, περίμεναν υπομονετικά για ένα αυτόγραφο ή μία φωτογραφία με τον προπονητή-μύθο που πέρασε από τον Παναθηναϊκό.

Όχι μόνο απλός κόσμος αλλά και φίλοι του από την 13χρονη θητεία του στον Παναθηναϊκό τον περίμεναν για να τον χαιρετήσουν. Κι όλα αυτά έπρεπε να γίνουν, στο διάστημα που ο Ζοτς απλά περπατούσε για να πάει στη συνέντευξη Τύπου, να επιστρέψει από αυτήν, να μιλήσει στις κάμερες, να κάνει ένα μικρό μίτινγκ με τους συνεργάτες του και πολλά άλλα.

Το χαμόγελο του Ζοτς άστραψε όταν είδε τον Γιώργο Καλαϊτζή, ο οποίος από τη φούρια του, πέρασε μάλιστα μπροστά από τις κάμερες. Οι δύο τους αγκαλιάστηκαν και είπαν δύο κουβέντες.

Ωστόσο, κανείς δεν είχε την ευκαιρία να πει κάτι παραπάνω μαζί του, από τη στιγμή που ο κόσμος που τον περίμενε ήταν πολύς.

Έξω από τα αποδυτήρια της Φενέρ τον περίμενε η κουμπάρα του, Μαρία Ιτούδη, σύζυγος του Δημήτρη Ιτούδη που είναι πλέον προπονητής στην τουρκική Μπάνβιτ. Δείτε στο τέλος του video που ακολουθεί κάποιον φίλος του Παναθηναϊκού να φωνάζει "Ευχαριστούμε Ζέλικο" και ο Σέρβος να γυρίζει με χαμόγελο.

Λίγο πιο έξω από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, η Σάρα Μπατίστ με την επιβλητική της παρουσία περίμενε για ώρα τον Ομπράντοβιτς. Μέχρι που ήρθε και το πειραχτήρι, ο άντρας της για να πει κάτι στον Ζοτς και να γελάσουν όλοι μαζί...

Κάπου εκεί ωστόσο ο χρόνος πίεζε κι έτσι ο Ομπράντοβιτς πήρε το δρόμο προς την έξοδο, άσχετα αν τελικά έκανε πολλές στάσεις για να φτάσει έξω απ' το γήπεδο.

Όπως ήταν φυσικό ο Ομπράντοβιτς ήταν ο μοναδικός που περίμενε το πούλμαν της Φενέρμπαχτσε για να αναχωρήσει. Μόλις ο Σέρβος τεχνικός μπήκε στο πούλμαν μαζί με τους συνεργάτες εκείνο αναχώρησε. Κάποιοι τελευταίοι δεν πήραν το αυτόγραφο που τόσο περίμεναν, καθώς η αποστολή είχε ήδη καθυστερήσει πολύ να επιστρέψει στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η ομάδα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ