EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις και Εφές υπέγραψαν πρωτόκολλο συνεργασίας

Ζάλγκιρις και Εφές υπέγραψαν πρωτόκολλο συνεργασίας

Ζάλγκιρις Κάουνας και Αναντολού Εφές συμφώνησαν και υπέγραψαν πρωτόκολλο συνεργασίας, με στόχο την ανάπτυξη του μπάσκετ, αγωνιστικά και εμπορικά. Το περιστατικό που τους έφερε κοντά.

Με ανακοίνωση της, η Ζάλγκιρις Κάουνας, ανακοίνωσε την ειδική συνεργασία της με την Αναντολού Εφές σε όλα τα επίπεδα, έχοντας σκοπό την ανάπτυξη του μπάσκετ τόσο αγωνιστικά, όσο και εμπορικά.

Οι δύο ομάδες ήρθε κοντά λόγω ενός συγκεκριμένου περιστατικού. Τον περασμένο Μάρτη (21/3), στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην EuroLeague στο Κάουνας, στην Παγκόσμιο Ημέρα των ανθρώπων που έχουν το σύνδρομο Down, φιλοξενήθηκαν στις κερκίδες δύο έφηβοι Τούρκοι με σύνδρομο Down.

Τα συγκεκριμένα παιδιά, συναντήθηκαν και δημιούργησαν φιλίες με νεαρούς Λιθουανούς αθλητές που έχουν επίσης το σύνδρομο Down, αναπτύσσοντας εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους. Με αφορμή το γεγονός, το οποίο και έγινε γνωστό στους συλλόγους, οι δύο ομάδες υπέγραψαν το συγκεκριμένο πρωτόκολλο συνεργασίας, έχοντας στόχο να αναπτύξουν το σπορ, τόσο αγωνιστικά, όσο και εμπορικά.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ