EUROLEAGUE

Χουέρτας: "Έχουν δυνατούς ψηλούς"

Χουέρτας: "Έχουν δυνατούς ψηλούς"

Ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα, Μαρσελίνιο Χουέρτας μίλησε για τον τρόπο που αγωνίζονται οι παίκτες του Ολυμπιακού. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα μίλησε ο γκαρντ της ομάδας, Μαρσελίνιο Χουέρτας, ο οποίος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση των Καταλανών με τον Ολυμπιακό.

" Είναι σκληροί παίκτες. Χρησιμοποιούν πολύ τα χέρια τους. Είναι διαφορετική ομάδα σε σχέση με άλλες, ειδικά στο επίπεδο της τακτικής", δήλωσε αρχικά ο Χουέρτας και πρόσθεσε:

" Έχουν ιδιαίτερα δυνατούς ψηλούς ειδικά οι δύο Αμερικανοί. Επίσης και ο Άντιτς που μπορεί να παίξει οπουδήποτε είναι πολύ δυνατός. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προετοιμασμένοι για την αντοχή που έχουν. Άλλωστε ξέρουμε πως στα φάιναλ-φορ οι περισσότερες επαφές επιτρέπονται και πολλά φάουλ δε σφυρίζονται!".

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον άλλο ημιτελικό του φάιναλ-φορ μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας: " Πρέπει να είμαστε επικεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι και να μην σκεφτόμαστε τι θα γίνει στον άλλο ημιτελικό".

Τέλος δήλωσε: " Υπάρχει υψηλό άγχος πριν από κάθε παιχνίδι. Είμαι ενθουσιασμένος. Ερχόμαστε έχοντας ένα μεγάλο σερί και πιστεύω πως έχουμε βελτιωθεί πολύ στο παιχνίδι μας τους τελευταίους δύο μήνες".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ