EUROLEAGUE

Χάινς: "Με περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι"

Χάινς: "Με περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Ο Κάιλ Χάινς αναφέρθηκε στους λόγους που έχασε ο Ολυμπιακός από την Εφές, αλλά και στο τι θα πρέπει να αλλάξει για να πάρει τη νίκη κόντρα στους Τούρκους (video).

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Βασίλης Δελής

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού, Κάιλ Χάινς μίλησε για τους λόγους της ήττας των Πειραιωτών απέναντι στην Εφές, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο τι θα πρέπει να αλλάξει για να πάρουν οι "ερυθρόλευκοι" το θετικό αποτέλεσμα.

" Δεν παίξαμε καλά χθες και για αυτό ηττηθήκαμε, κάναμε ελάχιστα πράγματα από αυτά που είχαμε πει. Δεν αρχίσαμε το ματς όπως θέλαμε με αποτέλεσμα να βρουν ρυθμό και έτσι να βρεθούμε νωρίς πίσω στο σκορ", ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός σέντερ και συμπλήρωσε:

" Αυτό που πρέπει να κάνουμε αύριο είναι να ξεκινήσουμε διαφορετικά το παιχνίδι σε σχέση με το πως το αρχίσαμε χθες. Είναι μια εξαιρετική ομάδα, ειδικά στην επίθεση και όταν βρει ρυθμό είναι δύσκολο να τη σταματήσεις".

Έπειτα ο Κάιλ Χάινς είπε: " Θεωρώ πως επιθετικά είναι εξαιρετικοί, οπότε όταν βρήκαν ρυθμό, κατάφεραν να σουτάρουν καλά, να πάρουν πόντους εύκολους και να ξεφύγουν στο σκορ. Αυτό είναι που θα πρέπει να αλλάξουμε, η άμυνα μας.

Στα πρώτα δύο παιχνίδια τους κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ και αυτό ήταν το κλειδί. Ήταν παράλογο αυτό που συνέβη στα δύο πρώτα ματς με τα τρίποντα τους και τα ποσοστά τους πίσω από τα 6.75, εμείς τους σταματήσαμε στα πρώτα ματς, εμείς τους επιτρέψαμε να βρουν ρυθμό χθες. Οπότε θα πρέπει και πάλι να τους σταματήσουμε με την άμυνα μας".

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού πρόσθεσε στο τέλος: " Πρέπει να μπούμε πιο αποφασισμένοι για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι, με περισσότερη ενέργεια και πιο πεινασμένοι, έτσι μόνο θα έρθει η νίκη και η πρόκριση. Δεν πιστεύω πως μας ηρέμησε το 2-0 και μπήκαμε χαλαρά στο παιχνίδι. Απλά εκείνο είχαν την πλάτη στον τοίχο και ήξεραν πως δεν υπάρχει αύριο. Γι’ αυτό και μπήκαν τόσο αποφασισμένοι χθες. Εμείς, όμως, δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε αυτό να συμβεί αύριο".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ