EUROLEAGUE

Βούγιασιτς: "Να βρούμε ξανά τον ρυθμό μας"

Βούγιασιτς: "Να βρούμε ξανά τον ρυθμό μας"

Για την Εφές και τις πιθανότητες πρόκρισης της ομάδας του στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας μίλησε ο Σάσα Βούγιασιτς.

Ο Σάσα Βούγιασιτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για την Εφές Αναντόλου, αλλά και τις πιθανότητες πρόκρισης στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Ο Σλοβένος αρχικά αναφέρθηκε στην προσαρμογή του στην Τουρκία: " Έχω μάθει στη ζωή μου να βρίσκω τη θετική πλευρά των πραγμάτων και να ξεπερνάω την άσχημη".

Στη συνέχεια δήλωσε: " Όταν έμαθα ότι υπήρχε προσφορά για να παίξω στην Τουρκία, αποδέχτηκα την πρόκληση. Για να είμαι ειλικρινής, να ζεις στην Κωνσταντινούπολη είναι κάτι πολύ ωραίο και μου θυμίζει λίγο το Λος Άντζελες, γιατί και εκεί ζουν άνθρωποι από πολλές χώρες του κόσμου. Η πόλη έχει να σου προσφέρει πάρα πολλά, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την ιστορία. Αγαπάω πολύ την ιστορία και μου αρέσει πολύ να μαθαίνω".

Έπειτα μίλησε για τις πιθανότητες πρόκρισης της ομάδας, αλλά και για τα διαφορετικά πρόσωπα που δείχνει η ομάδα κατά την διάρκεια της σεζόν: " Με ενοχλεί το ότι στην Ευρωλίγκα είμαστε σε μια θέση που δεν θα έπρεπε τώρα και έχουμε μόνο 5% πιθανότητες να προκριθούμε στα πλέι οφ. Τώρα θέλουμε να βρούμε ξανά τον ρυθμό μας, να παίξουμε όπως ξέρουμε και να μην αφήσουμε ξανά ομάδα να μας νικήσει στην έδρα μας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ