EUROLEAGUE

"Βολές" Σκαριόλο κατά Μπουρούση

"Βολές" Σκαριόλο κατά Μπουρούση

Η ήττα από την Μπιέλα εκνεύρισε τόσο τον Σέρτζιο Σκαριόλο ο οποίος τα έβαλε με τον Γιάννη Μπουρούση, λέγοντας πως οι παίκτες πληρώνονται για να παίζουν 40 λεπτά!

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο θέλησε να "αφυπνίσει" τον Γιάννη Μπουρούση εν όψει της συνέχειας και του έβαλε γκάζια στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο με την Μπιέλα.

Ο Ιταλός προπονητής αναφέρθηκε στον Γιάννη Μπουρούση ο οποίος έκανε καλό παιχνίδι στο ξεκίνημα, ωστόσο μόλις φορτώθηκε με φάουλ έχασε τη συγκέντρωσή του.

"Έπεσε πολύ στην άμυνα μετά την α' περίοδο. Δεν κατάφερε να πιάσει υψηλή απόδοση ούτε στην επίθεση και συνέχισε να έχει κάποια προβλήματα φυσικής κατάστασης. Γι' αυτό επέλεξα τον Ρόκα να παίξει", τόνισε ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο και συνέχισε:

"Οι παίκτες πληρώνονται για να παραμένουν συγκεντρωμένοι για όλο τον αγώνα και όχι για να βγαίνουν μόλις κάνουν δύο φάουλ".

Στο πρωτάθλημα ο Μπουρούσης αγωνίζεται 17 λεπτά, έχοντας 9.2 πόντους και 6.3 ριμπάουντ. Στο τελευταίο ματς με τη Μπιέλα έμεινε στο παρκέ μόνο για 16 λεπτά, έχοντας παρόλα αυτά 12 πόντους και 4 ριμπάουντ. Συνολικά σε 17 ματς της "Lega" έχει μόλις τρεις φορές παίξει πάνω από ένα ημίχρονο, με... μίνιμουμ συμμετοχή τα 12 λεπτά κόντρα στη νεοφώτιστη Καζάλε.

Αντίθετα στην Ευρωλίγκα είχε πιο ενεργό ρόλο. Αγωνίζεται για 22 λεπτά έχοντας 10.5 πόντους και 6.5 ριμπάουντ, χωρίς να έχει μείνει στο παρκέ λιγότερα από 16 λεπτά.

"Μας λείπει ο Χέρστον"

Παράλληλα, ο Σέρτζιο Σκαριόλο έκανε ειδική αναφορά και στον Μαλίκ Χέρστον ο οποίος όντας τραυματίας δεν αγωνίστηκε στο καλάθι: "Η απουσία του είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Δεν το συζητάμε αυτό. Απλά χρειάζεται όλοι οι υπόλοιποι να προσπαθήσουν περισσότερο. Το ξέρουμε ότι θα λείψει λίγο ακόμα, δεν θα αγωνιστεί σίγουρα κόντρα στον Παναθηναϊκό".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ