EUROLEAGUE

Τουντσερί: "Αληθινό αστέρι ο Σπανούλης!"

Anadolu Efes's Kerem Tunceri (C) vies with Partizan Belgrade's Miroslav Raduljica during their Euroleague basketball match at Pionir Arena in Belgrade on October 20, 2011.   AFP PHOTO / ANDREJ ISAKOVIC (Photo credit should read ANDREJ ISAKOVIC/AFP/Getty Images)
Anadolu Efes's Kerem Tunceri (C) vies with Partizan Belgrade's Miroslav Raduljica during their Euroleague basketball match at Pionir Arena in Belgrade on October 20, 2011. AFP PHOTO / ANDREJ ISAKOVIC (Photo credit should read ANDREJ ISAKOVIC/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Η... παλιοσειρά της Εφές, Κερέμ Τουντσερί μίλησε στο Sport24.gr για το δύσκολο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό και παραδέχτηκε ότι οι "ερυθρόλευκοι" είναι πραγματική ομάδα. Παράλληλα, πρόσθεσε πώς ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένας αληθινό αστέρι (video)!

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Αναντόλου Εφές.

Η Εφές γνωρίζει ότι η αποστολή της παρότι αγωνίζεται στην έδρα της μόνο εύκολη δεν είναι κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Διαβάστε τι συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport24.gr ο Σάσα Βούγιασιτς για το ματς της Εφές με τον Ολυμπιακό στην Πόλη...

Ο Τούρκος γκαρντ της Αναντόλου Εφές, Κερέμ Τουντσερί μίλησε στο Sport24.gr για τη μεγάλη αναμέτρηση της ομάδας του απέναντι στους Πειραιώτες, τονίζοντας ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αποτελεί ένα εξαιρετικά ισχυρό σύνολο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον αρχηγό των "ερυθρολεύκων", Βασίλη Σπανούλη, τονίζοντας ότι είναι ένα αληθινό αστέρι, ενώ ξεχώρισε και τους Γιώργο Πρίντεζη, Τζόι Ντόρσεϊ...

- Είναι έτοιμη η Εφές για το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό;

" Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Ο Ολυμπιακός είναι πραγματική ομάδα. Έχει νέο τεχνικό, αλλά οι παίκτες είναι ίδιοι με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση. Έχουμε κάνει κάποιες ήττες που δεν έπρεπε να κάνουμε, αλλά θεωρώ ότι με τον Ολυμπιακό να θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και θα φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα".

- Ο κόσμος σας στηρίζει στα εντός έδρας παιχνίδια; Καταφέρνει να γεμίσει το γήπεδο;

" Μας στηρίζει πάντα. Δεν γνωρίζω πόσο κόσμο θα έχει στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, αλλά είναι το πρώτο φετινό παιχνίδι στην Ευρωλίγκα στην έδρα μας και πιστεύω ότι θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας".

- Ποιον παίκτη ξεχωρίζεις από τον Ολυμπιακό;

" Ο Σπανούλης είναι εξαιρετικός παίκτης είναι αληθινό αστέρι! Εκτός από αυτόν, πάντως μου αρέσει πολύ και ο Πρίντεζης. Μπορεί να παίξει κοντά στο καλάθι, μπορεί να παίξει και μακριά, έχει καλό σουτ και δημιουργεί πολλά προβλήματα αν δεν τον προσέξεις. Από εκεί και πέρα, είναι πολύ καλός ο ψηλός της ομάδας, ο Ντόρσεϊ. Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Το χαρακτηριστικό, όμως που κοιτάς στον Ολυμπιακό είναι η χημεία και το γεγονός ότι είναι πραγματική ομάδα".

- Παρά τις προσπάθειες που γίνονται έχετε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση σας τα τελευταία χρόνια και δεν έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα...

" Έχουμε κάποια αστάθεια στην απόδοση μας. Υπάρχει αυτό το πρόβλημα τα τελευταία χρόνια. Ελπίζω να αλλάξει γιατί έχουμε υψηλούς στόχους και θέλουμε να πάμε καλά. Χρειάζεται πολύ δουλειά και υπομονή για να τα καταφέρουμε".

- Ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι της ομάδας;

" Υπάρχει το φάιναλ-φορ, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Οι στόχοι μας δεν περιορίζονται. Σε εκείνο, πάντως που θα δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή είναι το φάιναλ-φορ. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που μία τούρκικη ομάδα πήγε σε φάιναλ-φορ και όλοι θέλουμε να προκριθούμε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Από εκεί και πέρα, πάντα θέλουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Θα δούμε είναι χρονιά είναι μεγάλη".

Η ήττα της Εφές στην πρεμιέρα της στην Ευρωλίγκα από τη Μιλάνο (80-75)...

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ