EUROLEAGUE

Το κατάμεστο ΣΕΦ, οι τσιρλίντερς και οι πανηγυρισμοί στην εκπνοή

Το κατάμεστο ΣΕΦ, οι τσιρλίντερς και οι πανηγυρισμοί στην εκπνοή
INTIME SPORTS

Ο κόσμος γέμισε το ΣΕΦ για να δει τον Ολυμπιακό να προκρίνεται στο φάιναλ-φορ του Λονδίνου. Δείτε VIDEOS από το Στάδιο, τις τσιρλίντερς, αλλά και τους πανηγυρισμούς στην εκπνοή του ματς από το Sport24.gr...

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη κόντρα στην Αναντόλου Εφές με 82-72, έκανε το 3-2 στη σειρά των πλέι οφ και προκρίθηκε στο φάιναλ-φορ του Λονδίνου.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα παρότι δεν ξεκίνησαν καλά την αναμέτρηση έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα και τσέκαραν το "εισιτήριο" τους για το μεγάλο ραντεβού στις 10-12 Μαϊου.

Σημαντική βοήθεια για να επιστρέψουν από το -15 (23-38) έδωσε, όμως και ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος γέμισε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, σπρώχνοντας τον Ολυμπιακό στη νίκη. Περισσότεροι από 12.000 οπαδοί των "ερυθρολεύκων" γέμισαν το Στάδιο και βοήθησαν τους Πειραιώτες να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Το Sport24.gr βρέθηκε στο ΣΕΦ και σας παρουσιάζει βίντεο από το γήπεδο, με τον παλμό του κόσμου, το χειροκρότημα στους παίκτες του Ολυμπιακού, τις τσιρλίντερς που έδωσαν μία... δροσερή νότα στην "καυτή" βραδιά με φόντο την πρόκριση στο φάιναλ-φορ, αλλά και την αποθέωση των παικτών των Πειραιωτών αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού χειροκρότησαν τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα για την πρόκριση στο φάιναλ-φορ του Λονδίνου. Οι παίκτες των Πειραιωτών πέρασαν στα αποδυτήρια και στη συνέχεια στο παρκέ, με μπλουζάκια που έγραφαν επάνω "London 2013" για να γνωρίσουν την αποθέωση των φιλάθλων της ομάδας, ανταποδίδοντας με το δικό τους χειροκρότημα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ