EUROLEAGUE

Το κάρφωμα, η τάπα και το TOP-10

Το κάρφωμα, η τάπα και το TOP-10
INTIME SPORTS

Για τα μάτια σας μόνο, σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα videos της 5ης αγωνιστικής της Euroleague. Από το νικηφόρο σερί της Χίμκι, μέχρι την ασίστ και το κάρφωμα της βραδιάς. Φυσικά το TOP-10 και η ανασκόπηση της βραδιάς!

Όσοι δεν καταφέρατε να παρακολουθήσετε τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, έχετε την ευκαιρία μέσα από μερικά εντυπωσιακά videos να ενημερωθείτε για το τι συνέβη.

Η Ευρωλίγκα, ετοίμασε τα καλύτερα βιντεάκια για τα μάτια σας μόνο. Από την καλύτερη ασίστ της βραδιάς, μέχρι το καλύτερο κάρφωμα και από το TOP-10 ολόκληρης της αγωνιστικής μέχρι το νικηφόρο σερί της Χίμκι που της έδωσε την ευκαιρία να φύγει με το "διπλό" από το ΟΑΚΑ.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν, από τελευταίο παιχνίδια, μίας και είχε ελληνικό ενδιαφέρον. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε μέσα στην έδρα του με σκορ 79-67 και η Χίμκι έφυγε με το "διπλό" χάρη σε ένα εκπληκτικό επιμέρους 16-1 που την έφερε σε θέση ισχύος, μετατρέποντας το 58-56 σε 59-72.

Το κάρφωμα της βραδιάς ανήκει στον Ντάριους Λαβρίνοβιτς οποίος βρέθηκε στον αέρα και κάρφωσε στο καλάθι της Εφές για το 59-72, μετά από εξαιρετική ασίστ του Λαφαγιέτ.

Εκπληκτική ασίστ έδωσε ο Τζόρτζε Γκάγκιτς στο παιχνίδι της Παρτίζαν με την Μπάμπεργκ. Έβγαλε μόνο του τον Ντέιβις Μπέρτανς που κάρφωσε την μπάλα, περνώντας πίσω από τον αντίπαλό του.

Ο πρώην άσος του Ικάρου Καλλιθέας, Άρον Μπέινς, έγινε ο παίκτης που έσβησε τα φώτα στο παιχνίδι της Ολίμπια Λιουμπιλιάνας με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Μίροτιτς πήγαινε να καρφώσει αλλά ξαφνικά έχασε την μπάλα!

Στις καλύτερες φάσεις της 5ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, φιγουράρει στο νούμερο 6 το εντυπωσιακό κάρφωμα του Χάινς στο Χέντριξ, στο ματς του Ολυμπιακού με την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Μία θέση πιο κάτω (5), βρίσκεται η μπακ ντορ πάσα του Σπανούλη στον Παπανικολάου που καρφώνει με όλη του τη δύναμη. Δείτε στο νούμερο 2 το κάρφωμα του Σλότερ και στην κορυφή του video με τις καλύτερες φάσεις τη φοβερή τάπα του Γκόρντον!

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ