EUROLEAGUE

To πανόραμα της Euroleague

To πανόραμα της Euroleague

Η ΤΣΣΚΑ νίκησε τον Ολυμπιακό και ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με την Λαμποράλ Κούτσα. Αήττητη συνεχίζει η Φενέρμπαχτσε, στην τετράδα ο Παναθηναϊκός.

Ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική του TOP-16 της Εuroleague και παράλληλα ο πρώτος γύρος των ομίλων. Η Φενέρμπαχτσε είναι η μόνη αήττητη ομάδα στα γκρουπ (7-0), ενώ η ΤΣΣΚΑ ισοβαθμεί στην κορυφή μαζί με την Λαμποράλ Κούτσα, έχοντας ρεκόρ 5-2. Ο Ολυμπιακός είναι στο 3-4, ενώ ο Παναθηναϊκός μπήκε στην πρώτη τετράδα με ρεκόρ 4-3.

GROUP Ε

Ερυθρός Αστέρας - Τσεντεβίτα: Πετυχαίνοντας 12 τρίποντα ο Ερυθρός Αστέρας έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Τσεντεβίτα επικρατώντας με 94-74 και κάνοντας ακόμα ένα βήμα πρόκρισης

Φενέρμπαχτσε - Μάλαγα: Η Φενέρμπαχτσε ολοκλήρωσε αήττητη τον πρώτο γύρο του ΤΟΡ 16 και ο Έκπε Ούντο δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για όσα πέτυχαν αυτός κι οι συμπαίκτες του

Λοκομοτίβ Κουμπάν - Νταρουσάφακα: Η Λοκομοτίβ Κουμπάν προηγήθηκε ακόμα και με +26 (57-31, 26'33") απέναντι στην Νταρουσάφακα, επικρατώντας τελικά με 82-58 στο Basket Hall του Κρασνοντάρ. Στο 5-2 η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές: Στην καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός υπέταξε την Αναντολού Εφές (83-78) και έκλεισε ιδανικά τον α' γύρο του Top 16. Συγκλονιστική εμφάνιση από τον Ραντούλιτσα, που έκανε ό,τι ήθελε την τουρκική άμυνα. Μόλις 6'10'' έπαιξε -λόγω τραυματισμού- ο Διαμαντίδης.

Η βαθμολογία στον όμιλο

To πανόραμα της Euroleague

GROUP F

Xίμκι - Ρεάλ Μαδρίτης: Σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε πολύτιμο "διπλό" μέσα στην Μόσχα με 93-82, "καθαρίζοντας" το ματς στην 4η περίοδο, έχοντας για "όπλα" τον Αγιόν (24π, 13ρ) και τα τρίποντα (14/34-41%).

Λαμποράλ Κούτσα - Μπάμπεργκ 90-64: H Λαμποράλ Κούτσα επικράτησε της Μπάμπεργκ με σκορ 90-64 στη Fernando Buesa Arena και ανέβηκε στην κορυφή του ΣΤ' ομίλου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος έκανε double-double!

ΤΣΣΚΑ - Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός το πάλεψε στην Μόσχα, κόντραρε στα ίσα την ΤΣΣΚΑ, αλλά λύγισε στο τελευταίο πεντάλεπτο, γνωρίζοντας την ήττα με 92-85. Οι Πειραιώτες είναι με ρεκόρ 3-4 και αναζητούν αντίδραση στον δεύτερο γύρο.

Μπαρτσελόνα - Ζαλγκίρις: Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να διαχειριστεί την αντίσταση της Ζαλγκίρις Κάουνας και αξιοποιώντας την έδρα της να φθάσει στη νίκη με 92-86 στη Βαρκελώνη φθάνοντας στις τρεις νίκες στο τέλος του Α΄ γύρου του ΤΟΡ 16 της Euroleague.

Η βαθμολογία στον όμιλο

To πανόραμα της Euroleague
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ