EUROLEAGUE

Θέλει τη νίκη-πρόκριση ο Παναθηναϊκός στη Γερμανία

Θέλει τη νίκη-πρόκριση ο Παναθηναϊκός στη Γερμανία
Τσαρτσαρής

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται σήμερα (28/03, 21:45, NS3) στη Γερμανία κόντρα στη Μπάμπεργκ, σε ένα ματς που θέλει τη νίκη για να σφραγίσει την πρόκριση του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας (video).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα στη Γερμανία (28/03, 21:45, NS3) τη Μπάμπεργκ, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του επιτρέψει να σφραγίσει την πρόκριση του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Η Μπάμπεργκ μετά τη νίκη της Μπεσίκτας επί της Σιένα την προηγούμενη αγωνιστική είναι πλέον η μοναδική ομάδα χωρίς θετικό αποτέλεσμα στη β' φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Γερμανοί έχουν ρεκόρ 0-12, όμως με τις εμφανίσεις τους έχουν δείξει ότι αυτό είναι "παγίδα", καθώς έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους αντιπάλους τους, ενώ έχουν χάσει αρκετά ματς στα τελευταία λεπτά.

Ο προπονητής του "τριφυλλιού", Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε πώς οι παίκτες του έχουν την ποιότητα να πάρουν την εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Μπάμπεργκ, ενώ ο Χάρης Γιαννόπουλος δήλωσε ότι οι "πράσινοι" θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να "κλειδώσουν" την πρόκριση.

Από την πλευρά του, ο κόουτς της Μπάμπεργκ, Κρις Φλέμινγκ τόνισε ότι η ομάδα του θα παλέψει για να πάρει μία νίκη στο τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι για τη φετινή χρονιά στην Ευρωλίγκα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ