EUROLEAGUE

Τεόντοσιτς: "Να είμαστε κοντά στο Σπανούλη"

Τεόντοσιτς: "Να είμαστε κοντά στο Σπανούλη"

Ο Μίλος Τεόντοσιτς μίλησε για τον ημιτελικό της Παρασκευής (10/5) και υποστήριξε πως οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ προετοιμάζονται για να έχουν από κοντά τον Βασίλη Σπανούλη

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Sport-Express ο Μίλος Τεόντοσιτς αναφέρθηκε στον αγώνα της Παρασκευής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού παραδέχτηκε πως έχει πολλούς φίλους στους "ερυθρολεύκους", αλλά ξεκαθάρισε πως αυτές δεν παίζουν κανέναν απολύτως ρόλο.

"Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε κατακτήσει το ρωσικό πρωτάθλημα, αν και δεν έχουμε δώσει κάποιο δυνατό ματς εδώ και καιρό. Παρόλα αυτά διαθέτουμε την εμπειρία να μην χαλαρώσουμε, εν όψει του φάιναλ-φορ", σχολίασε ο Μίλος Τεόντοσιτς και συνέχισε:

"Στον Ολυμπιακό έχω αρκετούς φίλους, είναι όμως αλήθεια ότι ο ημιτελικός αποτελεί ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, άρα δεν μπορούν να μπουν στη μέση φιλίες και άλλα πράγματα. Ίσως ο νικητής να έχει το πλεονέκτημα και για τον τίτλο, όμως δεν είναι έτσι και αυτό δεν μειώνει την υποχρέωσή μας να κάνουμε δυο νίκες. Μία την Παρασκευή και μία την Κυριακή".

Όσον αγορά το μαρκάρισμα του Τεόντοσιτς σχολίασε: "Έχουμε να παίξουμε με μια καλή ομάδα. Σίγουρα τα περισσότερα πράγματα δημιουργούνται από τον Σπανούλη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν τον κλείσουμε θα έχουμε κερδίσει. Πάντως, πρέπει να είμαστε ...αρκετά κοντά του".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ