EUROLEAGUE

Τάμπακ: "Η Φενέρ "χτίστηκε" για το φάιναλ-φορ"

Τάμπακ: "Η Φενέρ "χτίστηκε" για το φάιναλ-φορ"

Ο Ζαν Τάμπακ μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε, λέγοντας πώς οι Τούρκοι αποτελούν ένα ισχυρό σύνολο.

Ο προπονητής της Κάχα Λαμποράλ, Ζαν Τάμπακ μίλησε για εκτός έδρας αναμέτρηση των Βάσκων με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε και είπε ότι οι Τούρκοι είναι μία ομάδα που έχει δημιουργηθεί για το φάιναλ-φορ.

" Η Φενέρμπαχτσε είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, η οποία "χτίστηκε" για να πάει στο φάιναλ-φορ. Ακόμα, όμως δεν έχουν βρει τον τρόπο να παίξουν όπως θέλουν, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουν, καθώς έχουν πολύ καλό προπονητή και πολλούς έμπειρους παίκτες σε όλες τις θέσεις", δήλωσε αρχικά ο Τάμπακ και πρόσθεσε:

" Δύσκολα τους σταματάει κάποιος στο ένας εναντίον ενός και θα πρέπει να κάνουμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα. Παρόλα αυτά, το πιο επικίνδυνο από όλα είναι το ότι χρειάζονται τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι.

Το ματς είναι ζωής ή θανάτου για εκείνους. Όσον αφορά εμάς πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε στην Κωνσταντινούπολη. Στην τελευταία προπόνηση είδα τους παίκτες μου έτοιμος να παίζουν το μπάσκετ που θέλω, στο επίπεδο που θέλω".

Νοτσιόνι: "Δυνατή ομάδα η Φενέρμπαχτσε"

Ο Αντρέ Νοτσιόνι από την πλευρά των παικτών, δήλωσε: " Η Φενέρμπαχτσε είναι μία πολύ δυνατή ομάδα με πολλούς έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Έχουν ξεκινήσει με 0-3 στο "Top-16", αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, από την στιγμή που αυτή η φάση είναι πολύ μεγάλη. Θα πρέπει να αμυνθούμε καλά και να αγωνιστούμε όπως παίζουμε μέχρι τώρα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ