EUROLEAGUE

Τα ζευγάρια των πλέι οφ

Τα ζευγάρια των πλέι οφ
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός σφράγισε το εισιτήριο για τα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σιένα, ενώ ο Παναθηναϊκός θα παίξει κόντρα στη Μακάμπι. Νίκη-πρόκριση για τη Μπιλμπάο. Όλα τα ζευγάρια και οι ημερομηνίες

Στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας προκρίθηκε ο Ολυμπιακός ο οποίος επικράτησε με σκορ 88-81 της Γαλατάσαραϊ και σφράγισε το εισιτήριό του για τους "8".

Ο Ολυμπιακός του Ντούσαν Ίβκοβιτς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα αντιμετωπίσει τη Σιένα στον προημιτελικό. Αυτή τη φορά με μειονέκτημα έδρας και ίσως χωρίς να έχει το άγχος, να έχει καλύτερη τύχη κόντρα στους Ιταλούς που του στέρησαν πέρσι τη συμμετοχή του στο Final4.

Στην κορυφαία 8άδα της Ευρωλίγκας, βρίσκεται πλέον και η Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη η οποία επιβλήθηκε της Μάλαγα με σκορ 59-55.

Σπουδαία επιτυχία για τους Βάσκους οι οποίοι προκρίθηκαν στις "8" καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και μάλιστα στην πρώτη τους συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός ο οποίος είχε εξασφαλίσει από την περασμένη εβδομάδα την πρόκρισή του στους "8", πήρε τη νίκη στο Καζάν και πλέον θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τη Μακάμπι στα πλέι οφ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια (πρώτες οι ομάδες με πλεονέκτημα έδρας):

Παναθηναϊκός - Μακάμπι

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπιλμπάο

Σιένα - Ολυμπιακός

Μπαρτσελόνα - Ούνιξ Καζάν

Να υπενθυμίσουμε ότι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 20 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν στις 5 Απριλίου, εφόσον χρειαστεί πέμπτο ματς. Τα δύο πρώτα παιχνίδια θα γίνουν στις έδρες εκείνων των ομάδων που έχουν το πλεονέκτημα.

Ο νικητής της σειράς Παναθηναϊκός-Μακάμπι θα αντιμετωπίσει εκείνον του προηγμιτελικού ΤΣΣΚΑ-Μπιλμπάο στο Final-4. Ομοίως όποιος επιβιώσει από τη σειρά των πέντε αγώνων (τρεις νίκες) Σιένα-Ολυμπιακός, θα αντιμετωπίσει το νικητή του Μπαρτσελόνα-Ούνιξ Καζάν. Οπότε, όπως αντιλαμβάνεται κανείς αποφεύγεταi o ελληνικός εμφύλιος μέχρι τουλάχιστον στον τελικό.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ