EUROLEAGUE

Στο Top 16 θα χορτάσουμε θέαμα

Στο Top 16 θα χορτάσουμε θέαμα

Η αυλαία του Top 16 περιελάμβανε τρία παιχνίδια, τα οποία προσέφεραν ουκ ολίγες εντυπωσιακές φάσεις, με τον "ρωσικό εμφύλιο" να έχει τη μερίδα του λέοντος. Δείτε τις καλύτερες φάσεις της χθεσινής (29/12) βραδιάς (VIDEOS).

Δύο εβδομάδες χωρίς Euroleague ήταν πολλές! Κι η αλήθεια είναι πως οι παίκτες φρόντισαν να μας ανταμείψουν. Το θέαμα στα τρία χθεσινά (29/12) παιχνίδια ήταν κάτι παραπάνω από πλούσιο, με τον "ρωσικό εμφύλιο" ανάμεσα σε Χίμκι και ΤΣΣΚΑ Μόσχας να ξεχωρίζει -από πολλές απόψεις.

Πάρτε για παράδειγμα το winning shot του Αλεξέι Σβεντ, ο οποίος "σκότωσε" την πρώην ομάδα του με το σουτ που πέτυχε με 1.1'' να μένουν στο παιχνίδι. Κι από τη στιγμή που ο Μίλος Τεόντοσιτς αστόχησε στην εκπνοή, η Χίμκι πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα του Top 16.

Ο Ρώσος γκαρντ δεν ήταν όμως μόνος του αφού είχε για άξιο συμπαραστάτη τον Τάιρις Ράις. Οι δυο τους σημείωσαν συνολικά 50 (!) πόντους, κάνοντας σμπαράλια την άμυνα της "ομάδας του στρατού", η οποία ηττήθηκε για δεύτερη φορά φέτος στην Euroleague.

Κι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πάντως είχε κάτι να επιδείξει. Η ασίστ του Νάντο Ντε Κολό είναι αναμφισβήτητα άλλωστε μία από τις ωραιότερες τελικές πάσες που έχουμε δει φέτος.

Όχι ότι ο Τζόελ Φρίλαντ υστέρησε. Βλέπετε, ο Βρετανός φόργουορντ/σέντερ της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη "κατέβασε τον γενικό" στο παιχνίδι με τη Χίμκι, αδυνατώντας όμως να κάνει το κάτι παραπάνω για να αποτρέψει το... μοιραίο.

Παρεμπιπτόντως, ο Έντουιν Τζάκσον φρόντισε να υπενθυμίσει σε όλους πως... καρφώνει. Το αυτό κατάλαβαν για τα καλά οι παίκτες της Νταρουσάφακα, που τον είδαν να "απογειώνεται" στο τέταρτο δεκάλεπτο της μεταξύ τους αναμέτρησης.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ