EUROLEAGUE

Στιγμές στο δρόμο για το Λονδίνο Μέρος 3ο

Στιγμές στο δρόμο για το Λονδίνο Μέρος 3ο
INTIME SPORTS

Οι Γκιόργκι Σερμαντίνι και Δημήτρης Μαυροειδής μίλησαν για την πορεία του Ολυμπιακού μέχρι το Final-4 του Λονδίνου σε video που ετοίμασε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, με αμφότερους να στέκονται στη σημασία της εκτός έδρας νίκης επί της Μακάμπι.

Το τρίτο από τα επτά βίντεο που ετοίμασε το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο youtube, "Ο δρόμος για το Λονδίνο", παρουσιάστηκε το Μεγάλο Σάββατο (4/5).

Σε αυτό, δύο από τους σέντερ της ομάδας, ο Γκιόργκι Σερμαντίνι και ο Δημήτρης Μαυροειδής, μιλούν για την πορεία του Ολυμπιακού προς το Final-4 της Ευρωλίγκας, το οποίο θα διεξαχθεί στο Λονδίνο το διήμερο 10-12 Μαΐου.

"Το παιχνίδι με τη Μακάμπι ήταν πολύ κρίσιμο. Όλοι ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να παίξεις στη Νόκια Αρίνα και να κερδίσεις τη Μακάμπι. Παίξαμε πολύ καλά και τους κερδίσαμε έναν πόντο.

Όλοι ήταν χαρούμενοι και ήταν πολύ σημαντική νίκη για μας, ένα μεγάλο βήμα για το Final-4. Και τώρα είμαστε στο Final-4 και είναι υπέροχα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκιόργκι Σερμαντίνι αναφερόμενος στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι στο Τοπ-16 της Ευρωλίγκας.

Από την πλευρά του ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν για τον Ολυμπιακό (μαζί με τον Βαγγέλη Μάντζαρη) λόγω τραυματισμού, ο Δημήτρης Μαυροειδής, στάθηκε στην πίστη που είχαν οι "ερυθρόλευκοι" από το ξεκίνημα πως η ομάδα είναι φτιαγμένη για να πρωταγωνιστήσει:

"Είχαμε αρκετές καλές στιγμές φέτος, και στην αρχή όπου κάναμε πολύ καλές εμφανίσεις στον πρώτο γύρο και στον δεύτερο γύρο όπου κάναμε κάποιες σημαντικές νίκες που δείχνανε ότι η ομάδα θα φτάσει ψηλά.

Πιστεύω ότι η νίκη στη Μακάμπι σιγούρεψε την πρόκριση στους "8" και μετά στο Final-4. Γενικά πάντως, όλοι μας είχαμε την πεποίθηση από την αρχή της χρονιάς ότι η ομάδα ήταν φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα και ότι ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα. Και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει", δήλωσε ο Έλληνας άσος.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ