EUROLEAGUE

Στη Νίζνι Νόβγκοροντ ο Κρίβοσιβ

Στη Νίζνι Νόβγκοροντ ο Κρίβοσιβ

Στη δεύτερη της προσθήκη για τη νέα αγωνιστική περίοδο προχώρησε η Νίζνι Νόβγκοροντ, με την απόκτηση του Μάξιμ Κρίβοσιβ.

Μετά τον Αρτσιόμ Παραχούσκι η Νίζνι Νόβγκοροντ απέκτησε τον Μάξιμ Κρίβοσιβ, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Ο 25χρονος φόργουορντ με τη φανέλα της Νίζνι θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Euroleague.

Τις δυο προηγούμενες σεζόν άνηκε στην Ενισέι Κρασνογιάρσκ. Εκεί, ο ύψους 2.07 αθλητής είχε κατά μέσο όρο 3.1 πόντους και 2 ριμπάουντ σε 9 λεπτά συμμετοχής σε 15 αγώνες στην VTB.

"Η Νίζνι Νόβγκοροντ είναι μια ομάδα που στηρίζεται στους Ρώσους παίκτες και αυτή της η τακτική έφερε την περυσινή της επιτυχία. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε μια όμορφη και φιλόδοξη ομάδα. Όπως όλοι οι Ευρωπαίοι παίκτες, έτσι και εγώ θέλω να αγωνιστώ στη Euroleague. Είμαι σίγουρος πως η Νίζνι μπορεί να κάνει την έκπληξη στην διοργάνωση", δήλωσε ο παίκτης μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της ομάδας, Άιναρς Μπαγκάτσκιτς, ανέφερε για τον νεοαποκτηθέντα Κρίβοσιβ: "Είναι ένας παίκτης, του οποίου οι δεξιότητες πιθανότατα δεν έχουν εκτιμηθεί από άλλους συλλόγους. Ξέρουμε πως παίζει και τον έχουμε δει στο lineup. Ο έχει, έχει και ποιότητα σαν άνθρωπος, κάτι που είναι σημαντικό για μια ομάδα. Το να συνεργαζόμαστε μαζί του είναι όφελος τόσο για εκείνον όσο και για την ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ