EUROLEAGUE

Στα γυρίσματα του No Jump No Glory

Στα γυρίσματα του No Jump No Glory

Τους μάζεψαν στο ίδιο γήπεδο, τους έντυσαν, τους έδωσαν το σενάριο, μετά... τους ψέκασαν και τους ζήτησαν να παίξουν το ρόλο τους στο No Jump No Glory, τη νέα καμπάνια της Euroleague. Απολαύστε τα γυρίσματα του σποτ (video).

Το No Jump No Glory είναι η νέα καμπάνια της Euroleague, που φυσικά αφορά τους φαν και έχει ως στόχο να αυξήσει το ενδιαφέρον. Ο τίτλος δεν είναι τυχαίος, καθώς όπως εξηγούν οι υπεύθυνοι "το άλμα είναι σημαντικό στο μπάσκετ. Χωρίς αυτό, το άθλημα δεν θα ήταν το ίδιο. Να φτάνεις πιο ψηλά, να σουτάρεις καλύτερα, να καρφώσεις πιο δυνατά, να κόψεις τους αντιπάλους, να πάρεις ριμπάουντ, να κάνεις ένα ακόμα βήμα για τη δόξα".

Δείτε τα γυρίσματα του σποτ, με τη συμμετοχή των Διαμαντίδη, Πρίντεζη, Γιαβτόκας, Μπαλμπάι, Φριντζόν, Πρέλντζιτς, Ρέγιες, Σαν Εμετέριο, Αμπρίνες, Γκιουλέρ, οι οποίοι εξήγησαν τι άλματα έχουν κάνει και εξακολουθούν να κάνουν για την καριέρα τους. Το ηθικό δίδαγμα είναι πως "αν αποτύχεις, μπορείς πάντα να δοκιμάσεις ξανά", μαζί και ότι "δεν χρειάζεται να φοβάσαι για τίποτα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ