EUROLEAGUE

Στα... πιτς ο Ουλάνοβας για την Ζαλγκίρις

Στα... πιτς ο Ουλάνοβας για την Ζαλγκίρις

Ο Εντγκάρας Ουλάνοβας τραυματίστηκε κι έτσι δεν ταξίδεψε με την Ζαλγκίρις στην Τουρκία για τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε για την 12η αγωνιστικη της EuroLeague. Θα μπει έτσι τέλος σε ένα τρελό σερί 89 συνεχόμενων αγώνων στην διοργάνωση!

Με μία σημαντική απουσία ταξίδεψε η Ζαλγκίρις στην Τουρκία για τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε για την 12η αγωνιστική της EuroLeague. O λόγος για τον Εντγκάρας Ουλάνοβας, ο οποίος παίζει εδώ και καιρό με πρόβλημα στο ισχύο και προτιμήθηκε να μείνει στην Λιθουανία για να προστατευθεί. Κάπως έτσι θα μπει τέλος σε ένα εκπληκτικό σερί 89 αγώνων στην EuroLeague!

" Πάνω από όλα μας ενδιαφέρει η υγεία του. Εδώ και καιρό άλλες μέρες μπορεί να προπονηθεί και να παίξει και άλλες όχι, οπότε είπαμε να τελειώσουμε με αυτό το θέμα" δήλωσε στα ΜΜΕ της Λιθουανίας ο Σαρούνας Γιατσικεβίτσιους, ξεκαθαρίζοντας ότι στην ομάδα προσέχουν για να έχουν.

Την φετινή σεζόν ο Ουλάνοβας έχει 8.9 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ μέσο όρο στην EuroLeague, όντας ο τρίτος σκόρερ, πρώτος ριμπάουντερ και τρίτος πασέρ της ομάδας του.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ