EUROLEAGUE

Σπανούλης: "Με την πνευματική δύναμη του Γκάλη"

Σπανούλης: "Με την πνευματική δύναμη του Γκάλη"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε έτοιμος για τον ημιτελικό. Χωρίς να χρειάζεται αυτή τη φορά το... γούρι του Ντόρσι. Αρκεί που έχει "ξεπατικώσει" τον Γκάλη (VIDEO).

Αποστολή στο Λονδίνο: Στέφανος Τριαντάφυλλος

Ο MVP της διοργάνωσης είχε και πάλι τους προβολείς στραμμένους πάνω του. Όπως συμβαίνει και με τις αντίπαλες άμυνες.

Η ίδια... ιστορία τα τελευταία δύο χρόνια, όταν το αντίπαλο scouting report αναφέρει με μεγάλα γράμματα το δικό του όνομα. Κι όμως! Ο Σπανούλης έχει μάθει να ζει κατ' αυτόν τον τρόπο. Και να... βασιλεύει.

Είναι άλλωστε το στοιχείο που έκλεψε από τον Νίκο Γκάλη. Κι ας μην τον γνώρισε ποτέ από κοντά, όπως αποκάλυψε. Δεν ήταν ούτε η ντρίμπλα "μέσα-έξω", ούτε το τζαμπ-σουτ στα ουράνια, ούτε καν το σπάσιμο μέσης. Ήταν ο τρόπος που προετοιμαζόταν πνευματικά.

" Σε κάθε παιχνίδι όλη η άμυνα ήταν πάνω του κι όμως αυτός έβρισκε τον τρόπο να τα καταφέρει. Αυτό απαιτεί μεγάλη πνευματική δύναμη" ήταν η απάντηση του διεθνούς γκαρντ στην ερώτηση για το τι έχει "ξεκλέψει" από τον Γκάλη. Κι η ομοιότητα ήταν προφανής...

" Θα ήθελα αν μπορούσε να πάω στην εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του. Θα ήταν χαρά και τιμή για μένα" πρόσθεσε για να αναφερθεί στη συνέχεια στους αριθμούς. " Δεν παίζουν ρόλο τα νούμερα. Μπορεί ας πούμε να κάνω 20 δημιουργίες και να μοιράσω τελικά δύο ασίστ ή το αντίθετο, να έχω 10 ασίστ και να κάνω πολλά λάθη.Το μπάσκετ είναι ομαδικό και ο καθένας είναι σημαντικό να κάνει τη δουλειά του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Στο φινάλε η συζήτηση πήγε στον Τζόι Ντόρσι που αποτελεί το... γούρι του Ολυμπιακού, καθώς κάθε φορά που κριτικάρει την παλιά του ομάδα, αυτή κερδίζει. Αρνήθηκε -γελώντας- ότι θα τον βάλει επίτηδες να πει κάτι, αφού " ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει".

SUPER BASKETBALL και σήμερα το βράδυ σε ρυθμούς Final-4! Ραντεβού, αμέσως μετά από τον πρώτο ημιτελικό του Final-4 μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Παρουσιάζουν οι Μ. Μίχαλος, Τ. Μαγουλάς και μεταδίδουν από το Λονδίνο οι Γ. Φιλέρης, Στ. Τριαντάφυλλος, Π. Διαμαντόπουλος και Ν. Μπάκουλη.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ