EUROLEAGUE

Σπανούλης: "Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου"

Σπανούλης: "Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Κώστας Παπανικολάου μίλησαν για τα βραβεία που κατέκτησαν. Δείτε VIDEO...

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης και ο Κώστας Παπανικολάου μίλησαν για τα βραβεία που κατέκτησαν.

" Για εμένα το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε με την ομάδα μου στo φάιναλ φορ και κατ' αρχήν πρέπει να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, γιατί χωρίς αυτούς δε θα γινόταν τίποτα, δε θα ήμασταν εδώ πέρα", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

" Αυτό το βραβείο έχει σημασία επειδή είμαστε ήδη στο φάιναλ-φορ, αλλιώς για εμένα δε θα είχε καμία σημασία. Ευχαριστώ τους προπονητές μου, ευχαριστώ τους πάντες, όλη την ομάδα, όσους όσοι δουλεύουν για την ομάδα. Να μην αναφέρω τον καθένα ξεχωριστά -και μας πάρει χρόνος- που με βοήθησαν και βοήθησαν όλη την ομάδα να φτάσουμε έως εδώ".

Ο Κώστας Παπανικολάου είπε: " Σίγουρα το να παίρνεις και να παραλαμβάνεις τέτοια βραβεία είναι κάτι πολύ όμορφο, γιατί το συναίσθημα είναι πάρα πολύ ωραίο. Αλλά δεν σημαίνει τίποτα, γιατί μπροστά στο αυριανό (10/5), όταν μιλάμε για ένα ημιτελικό Ευρωλίγκα φάιναλ φορ , δε μπορείς να σκέφτεσαι κάτι άλλο απ' αυτό. Εντάξει, το βραβείο είναι μία προσωπική επιτυχία μέσα από ομαδική δουλειά, αλλά τελειώνει εδώ. Αυτό που έχουμε έρθει να κάνουμε εδώ δεν είναι ούτε να παραλάβουμε βραβεία, ούτε να χαρούμε για τον εαυτό μας. Έχουμε έρθει να παλέψουμε για την ομάδα μας και να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο".

Τέλος ανέφερε: " Εύκολα. Πάρα πολύ εύκολα. Γιατί, όπως σου είπα, ο κόσμος δε θυμάται τις ατομικές διακρίσεις, αλλά το τι έχει κάνει η ομάδα στο τέλος, οπότε, αν ήθελα ατομικές διακρίσεις, θα είχα διαλέξει κάποιο άλλο άθλημα, που θα είχε καθαρά και μόνο ατομικές διακρίσεις. Έχω διαλέξει το μπάσκετ γιατί είναι κάτι ομαδικό, γιατί απαιτεί συνεργασία, απαιτεί ομαδικότητα και τα εύσημα πάνε σε όλους, όταν κάτι θετικό έρχεται".

SUPER BASKETBALL και σήμερα το βράδυ σε ρυθμούς Final-4! Ραντεβού, αμέσως μετά από τον πρώτο ημιτελικό του Final-4 μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Παρουσιάζουν οι Μ. Μίχαλος, Τ. Μαγουλάς και μεταδίδουν από το Λονδίνο οι Γ. Φιλέρης, Στ. Τριαντάφυλλος, Π. Διαμαντόπουλος και Ν. Μπάκουλη.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ